• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Natalia Munteanu, desemnată cel mai bun portar al anului în Belarus

09 dec 2021 de Maria Teeşanu

Căpitanul naționalei feminine a Moldovei, Natalia Munteanu și-a trecut în palmares al doilea trofeu individual în campionatul din Belarus. Ea a fost desemnată cel mai bun portar al acestei țări, datorită evoluțiilor sigure la echipa Dinamo-BGUFK Minsk.

 

„Niciodată nu mă gândeam la faptul dacă îmi vor oferi titlul de cel mai bun portar sau cel mai bun fotbalist al anului, doar fac ceea ce îmi place și muncesc pentru a crește!”

a declarat Natalia pentru fmf.md

Natalia a avut o prestație excelentă în acest an pentru echipa sa, care a realizat obiectivele stabilite - titlul de campioană și Cupa Belarusului. În 9 meciuri jucate în campionat, Natalia a incasat doar 2 goluri. În sezonul următor, Dinamo-BGUFK Minsk va juca din nou în Liga Campionilor la fotbal feminin.

Natalia Munteanu (28 ani) evoluează la a treia echipă din Belarus, după ce anterior a mai activat 5 ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno. Cu Dnepr ea a câștigat de două ori medaliile de bronz a campionatului din Belarus. La sfârșitul anului 2019, Natalia a fost desemnată cea mai bună jucătoare din Moldova. 

În palmares, Natalia are și alte premii importante cucerite în Belarus: trofeul pentru cel mai bun portar, două Cupe, o Supercupă și două titluri de campioană a acestei țări, toate în componența echipei Dinamo-BGUFK Minsk.

De asemenea, Natalia are în cartea de vizită 30 de partide și 4 goluri  pentru echipa Națională.
 

Foto: Dinamo-BGUFK Minsk (Facebook)