• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Mesajul selecționerului Roberto Bordin în ultima zi de contract

30 noi 2021 de Sandu Grecu

Astăzi, 30 noiembrie 2021, îi expiră contractul selecționerului Roberto Bordin la timona Naționalei Moldovei. Prin intermediul site-ului nostru, antrenorul italian a venit cu un mesaj pentru toți suporterii moldoveni:

 

”După un an de muncă experiența mea de antrenor al Naționalei Moldovei se încheie astăzi. Aș dori să salut și să mulțumesc tuturor suporterilor care au fost foarte călduroși cu echipa și cu mine. Ca străin, ca italian, am putut să apreciez multe aspecte din frumoasa voastră țară și pot să confirm că îmi place pasiunea caldă, directă și sinceră pentru fotbal a suporterilor moldoveni. Ne-ați fost mereu aproape, onorând valorile și culorile moldovenești. Vă salut cu afecțiune!”, a declarat Roberto Bordin pentru fmf.md.

 

Antrenorul italian Roberto Bordin a semnat contractul cu FMF pe 13 februarie 2021, devenind al 14-lea antrenor al selecționatei Moldovei. El a debutat pe banca tehnică a Naționalei pe 25 martie, la Chișinău, contra reprezentativei din Insulele Feroe, scor 1-1. În total, a stat pe banca tehnică a Moldovei în 12 partide, înregistrând un bilanț de 1 victorie, 1 egal și 10 înfrângeri, golaveraj 6-32. Cu Bordin selecționer, Naționala noastră s-a clasat pe locul 6 în grupa F de calificare pentru Mondialul din Qatar 2022, cu un punct la activ.