• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 19 în cifre

29 noi 2021 de Ion Buga

*În 4 meciuri au fost marcate 17 goluri (gazdele - 14, iar oaspeții - 3), în mediu – 4,25 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 238 goluri (gazdele – 128, oaspeţii – 110), în mediu - 3,30 goluri pe meci.

 

*Gazdele s-au impus în două meciuri, oaspeții – în 1, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 72 de meciuri. Gazdele au câştigat 27 partide, oaspeţii – 34, iar alte 11 meciuri s-au terminat nedecis.
 

*Cele mai multe goluri într-un meci (8) au fost marcate în jocul Sheriff - Dinamo-Auto 7-1 (etapa 5).

 

*În această etapă au fost dictată o lovitură de la 11 metri, transformată de Vadim Gulceac (Petrocub). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 28 de penalty-uri, dintre care doar 17 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 10 cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 252 cartonaşe galbene, dintre care 44 jucătorilor echipei Milsami. Cele mai puține cartonașe galbene (21) le-au primit jucătorii de la FC Florești. 

 

*În această etapă nu au fost arătate cartonașe roșii. De la începutul sezonului, au fost acordate opt cartonașe roșii, câte două pentru fotbaliștii de la Zimbru și CSF Bălți. 

 

*Vladimir Ambros (Petrocub) continua să conducă în clasamentul golgheterilor, cu 12 reușite. El este urmat de Sergiu Istrati (Milsami), cu 11 goluri, și coechipierul său Mikhail Platika, cu 9 goluri.

 

*Cel mai bun atac (51 goluri) și cea mai bună apărare (5 goluri prmite) îl are Sheriff, iar FC Florești are cea mai slabă apărare (61) și cele mai puține goluri marcate (12). 

 

*Sheriff a ajuns la 14 partide fără eșec în acest campionat, dintre care ultimele 9 fiind victorii consecutive. 

 

*Pentru a treia oară în actuala stagiune Sheriff marchează 7 goluri într-un meci, de fiecare în poarta lui Dinamo-Auto.

 

*CSF Bălți este la a cincea înfrângere consecutivă.

 

*FC Florești a pierdut până acum toate cele 19 meciuri disputate.

 

*Sf.Gheorghe a ajuns la 5 partide fără eșec. 

Foto: facebook.com/FCPetrocub