• Fii alături de Echipa Țării

Delegări UEFA pentru cupele europene

23 noi 2021 de Victor Daghi

UEFA ne-a comunicat delegarea unor oficiali din Republica Moldova pentru meciurile din Liga Campionilor, UEFA Youth League și Europa Conference League.

 

Echipa de arbitri, în frunte cu Ion ORLIC, asistenții Victor MARDARI și Vasili ERMIȘCHIN va lucra la meciul dintre Dinamo Kiev U19 (Ucraina) – Bayern Munchen U19 (Germania) din cadrul Ligii Campionilor pentru tineret, programat pe 23 noiembrie la stadionul Dinamo – Valeriy Lobanovskiy din Kiev.

 

Igor POPOV va îndepini funcția de UEFA Venue Director la partida de la Tiraspol din 24 noiembrie, în care Sheriff întâlnește Real Madrid, Spania, în grupa D a Ligii Campionilor.

 

Igor ȘAȚKII va lucra ca observator de arbitri, iar Roman JITARI – al 4-lea oficial la meciul din Liga Campionilor pentru tineret Sheriff Tiraspol U19 – Real Madrid U19, Spania, programat miercuri, 24 noiembrie, la Arena Mică a CS Sheriff.

 

Sergiu LISNIC (foto) va lucra ca delegat UEFA la meciul din Europa Conference League dintre NS Mura, Slovenia – Tottenham Hotspur, Anglia, programat joi, 25 noiembrie, la stadionul Ljudski vrt din Maribor.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.