• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XIII-a

05 noi 2021 de Victor Daghi

În etapa a 13-a din Divizia A, astăzi s-au disputat primele trei meciuri. Dacia-Buiucani a obținut a patra victorie consecutivă și a urcat pentru o zi pe primul loc în clasament. Echipa lui Andrei Martin a fost condusă de Sporting cu 2-0 până în minutul 40, dar a reușit până la urmă să întoarcă rezultatul. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele tinerii jucători Alex Gutium (18 ani) și Nicu Namolovan (19 ani).

Deja mâine Spartanii vor reveni în fruntea clasamentului, deoarece vor primi 3 puncte pentru neprezentarea echipei FC Cahul-2005 la meci.

Real Succes a câștigat surprinzător de la Victoria cu 1-0, unicul gol fiind marcat în prelungirile meciului de juniorul de doar 18 ani, Gheorghe Platovschi. Datorită acestui succes echipa antrenată de Dumitru Iurcu a urcat 4 trepte în clasament, ajungând pe locul 7!

Doi jucători de la Olimp Comrat, Roman Rostokin și Stanislav Dobrioglo și-au trecut în cont câte o “dublă” în partida cu FCM Ungheni, iar formația comrățeană a obținut 3 puncte, urcând pe locul 5 în clasament. Pentru ungheneni a marcat golgheterul campionatului, Nicolai Porojniuc, care a ajuns la 9 goluri în actuala stagiune.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

FC Olimp Comrat – FCM Ungheni 4-1 (Roman Rostokin 69, 70, Stanislav Dobrioglo 83, 87 / Nicolai Porojniuc 76)

CS Dacia-Buiucani Chișinău – FC Sporting Trestieni 3-2 (Vadim Gonța 40-autogol, Alex Gutium 80, Nicu Namolovan 82 / Constantin Iavorschi 24-penalty, Alexandr Cristioglo 35)

CS Real Succes Chișinău – FC Victoria Chișinău 1-0 (Gheorghe Platovschi 90+3)

Partida Sheriff-2 Tiraspol – FC Sucleia a fost transferată pentru 5 martie 2022. 

 

                                                                                                    Clasamentul la zi

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 6 noiembrie, este programat un meci al etapei a XIII-a: FC Speranța Drochia – Iskra Rîbnița. Începutul la ora 13:00.  

 

Meciul Spartanii Selemet - FC Cahul-2005 nu va avea loc, din cauza retragerii formației din Cahul din campionatul Moldovei.

 

CS Dacia-Buiucani a urcat pe primul loc în clasament. Foto: Dacia-Buiucani