• Fii alături de Echipa Țării

Dansicons – partener oficial al proiectului ”Fotbal în Școli”

02 noi 2021 de Reporter FMF
GALERIE

 

Federația Moldovenească de Fotbal a semnat un acord de colaborare cu compania Dansicons, care prevede organizarea mai multor acțiuni comune în cadrul proiectului ”Fotbal în școli”.

Contractul de parteneriat a fost semnat de către președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco și directorul general Dansicons, Roman Boțan.

 

Leonid Oleinicenco, președinte FMF: ” Federația de Fotbal implimentează stradegii de dezvoltare a fotbalului în Republica Moldova. Astfel ne conducem după principiile, după prioritățiile din Strategia FMF, care prevăd stabilirea unor parteneriate noi de succes, promovarea și dezvoltarea fotbalului la nivel juvenil. Odată cu semnarea acestui acord cu compania Dansicons noi realizăm obiectivele stabilite în strategia de dezvoltare.

Aducem sincere mulțumiri pentru deschiderea și susținerea din partea companiei Dansicons, care contribuie la promovarea acestor obiective. Faptul că fotbalul deja este prezent și în școlile din Republica Moldova ne bucură și ne dă speranțe că vom avea succes în viitor, vom avea o creștere a participării, care va permite să avem și o concurență mai puternică în cadrul competițiilor organizate de către Federația Moldovenească de Fotbal.

Mulțumim încă o dată noului nostru partener Dansicons. Suntem bucuroși și convinși că vom avea de câștigat ambele societăți din acest parteneriat.”

 

Roman Boțan, director general Dansicons: ”Sunt extrem de bucuros să reprezint compania Dansicons în calitate de partener în cadrul unui proiect frumos care se numește ”Fotbal în Școli”. Am venit în întâmpinarea Federației Moldovenești de Fotbal pentru a susține acest proiect, pentru că Dansicons întotdeauna este alături de cei care inițiază proiecte frumoase, inclusiv cele legate de sport. Vă doresc tuturor numai succes!”

 

Astfel, compania Dansicons va avea o prezență și mai mare în cadrul turneelor și evenimentelor fotbalistice grassroots organizate de Federația Moldovenească de Fotbal. Mai mult decât atât, unul dintre turneele pentru copii va purta denumirea cu brandul “Dansicons” integrat.

 

Proiectul ”Fotbal în școli” este unul dintre cele mai mari proiecte sociale de promovare a modului sănătos de viață printre copiii din Republica Moldova. Proiectul a fost lansat pe 9 decembrie 2019 de către Federația Moldovenească de Fotbal în partaneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și autoritățile publice locale. Proiectul ”Fotbal în școli” a fost menționat de UEFA și dat drept exemplu pentru alte state europene, fiind preluat și implementat de mai multe țări din Europa.

 

FMF urează bun venit companiei Dansicons în familia fotbalului moldovenesc!