• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 17:00. CSF Bălți – Milsami

30 oct 2021 de Victor Daghi

 

CSF Bălți - Milsami

 

30 octombrie. Bălți, stadionul Municipal
Arbitru: Daniel LUCA

Asistenți: Victor LUCHIȚA și Vadim ROȘCA

Al 4-lea oficial: Andrei CEBAN

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 26.David CEMSCHI, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA

Rezerve: 22.Victor STRAISTARI, 25.Artur NAZARCIUC, 8.Andrei BURSUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 19.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 21.Oleg PLATNIUC, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 92.Maxim BUCĂTARU

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 4.Igor ARHIRII, 8.Gheorghe ANDRONIC, 10.Alexandru DEDOV, 14.Vadim DIJINARI, 16.Alexandru ANTONIUC, 18.Petru RACU, 20.Vitus AMOUGUI, 22.Sergiu ISTRATI, 24.Eugen ZASAVIȚCHI, 98.Igor LAMBARSCHI 

Rezerve: 31.Victor BUGA, 5.Ion GHIMP, 7.Nichita IURAȘCO, 15.Sergiu NAZAR, 19.Dan PÎSLA

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

CSF Bălți și Milsami Orhei se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în cel de-al doilea meci al etapei a XVI-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Municipal din Bălți va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport 1 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de două ori în actuala ediție de campionat.

 

În meciul de la Bălți din etapa a 2-a s-a impus Milsami cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Sergiu Istrati.

 

Iar pe 11 septembrie 2021, la Orhei, echipele au terminat la egalitate, 1-1. Nichita Moțpan a deschis scorul în minutul 24 din penalty, iar Sergiu Istrati a egalat la unu în minutul 54.

 

CSF Bălți a fost învinsă de Sheriff cu 2-0 în etapa trecută. Formația antrenată de Igor Rakhaiev, cu 20 de puncte, se situează pe locul 4 în clasament.

 

Bălțenii s-au calificat automat în sferturile de finală ale Cupei Moldovei Moldtelecom, din cauza neprezentării echipei FC Cahul-2005.

 

De partea cealaltă, Milsami a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Sfîntul Gheorghe din etapa trecută și se află pe locul doi în clasamentul Diviziei Naționale, cu 31 de puncte.

 

Datorită reușitei din etapa trecută, Sergiu Istrati a ajuns la 9 goluri marcate în actuala stagiune, urcând pe locul 2 în clasamentul golgheterilor.

 

Căpitanul Vadim Bolohan este suspendat pentru meciul de azi din cauza cumulului de cartonașe galbene. În schimb, Serghei Dubrovin poate conta azi pe serviciile mijlocașului Eugen Zasavițchi, care a fost suspendat în etapa trecută.

 

În Cupă, Milsami a învins FCM Ungheni cu 5-1 și s-a calificat în sferturile de finală.