• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala U17. Franța - Moldova, de la 14:00

26 oct 2021 de Victor Daghi

Naționala de juniori mici a Moldovei va juca astăzi, de la ora 14:00, primul meci din preliminariile Campionatului european U17, ediția 2021-2022, grupa 8. Partida cu Franța se va disputa la stadionul Municipal din orașul Katerini (Grecia).

 

Meciul va fi arbitrat de către bulgarul Georgi Davidov (36 de ani), arbitru FIFA din 2021. El va fi ajutat de asistenții Georgi Doynov (Bulgaria), George Christakoglou (Grecia) și al 4-lea oficial Alexandros Tsakalidis (Grecia). Observator de arbitri și delegat UEFA va fi Levan Paniashvili din Georgia.

 

În celălalt meci al grupei 8, Cipru va juca cu Grecia (localitatea Svoronos Pierias, stadionul "Lazaros Xanthopoulos", începutul la ora 15:00).

 

În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și patru selecționate de pe locul trei, cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din cele 13 grupe. Țările de Jos și Spania sunt calificate direct în etapa de elită, având cel mai bun rating UEFA la această categorie de vârstă.

 

Până acum în etapa de elită s-au calificat 12 Naționale, Țările de Jos, Spania, Turcia, Danemarca, Irlanda, Polonia, Elveția, Finlanda, Slovenia, Kosovo, Anglia și Slovacia.

 

Turneul final va avea loc în perioada 16 mai – 1 iunie 2022, în Israel.

 

Citește…

PRELIMINARIILE CAMPIONATULUI EUROPEAN DE JUNIORI U17