• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 17:00. Sheriff – CSF Bălți

23 oct 2021 de Victor Daghi

 

Sheriff – CSF Bălți

 

23 octombrie. Tiraspol, complexul sportiv Sheriff, Arena Mică
Arbitru: Gabriel TUPICICA
Asistenți: Vladislav LIFCIU și Victor MARDARI

Al 4-lea oficial: Piotr STOIANOV

 

Sheriff: 1.Dumitru CELEADNIC, 2.Danilo ARBOLEDA HURTADO, 6.Stjepan RADELJIC, 7.Basit Abdul KHALID, 9.Adama TRAORE, 12.Abdoul Moumouni AMADOU DARANKOUN, 13.Fernando PEIXOTO COSTANZA, 16.Keston Anthony JULIEN, 22.Dimitrios KOLOVOS, 31.Sebastien THILL, 77.Bruno Felipe SOUZA DA SILVA

Rezerve: 26.Dusan MARKOVIC, 33.Serghei PAȘCENCO, 3.Charles PETRO, 10.Frank Andersson CASTANEDA VELEZ, 18.Moussa KYABOU, 23.Nadrey Ange Stephane DAGO, 41.Stefanos EVANGELOU, 55.Gustavo Alfonso DULANTO SANGUINETTI, 98.Maxim COJOCARU

Antrenor: Yurii VERNYDUB

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 26.David CEMSCHI, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA

Rezerve: 22.Victor STRAISTARI, 8.Andrei BURSUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 18.Piotr GHERMAN, 19.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 92.Maxim BUCĂTARU

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Sheriff Tiraspol și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, într-un meci al etapei a XV-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Sheriff din Tiraspol va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport 1 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de două ori.

 

În prima etapă a ediției 2021/22, la Tiraspol, debutanta CSF Bălți a obținut victoria cu 1-0, acest rezultat fiind cea mai mare surpriză a actualului campionat. Unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul nigerian Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 19, iar eroul partidei a devenit portarul de doar 17 ani al bălțenilor, Artur Nazarciuc, aflat la debutul său la CSF Bălți și în Divizia Națională.

 

Iar pe 28 august 2021, la Bălți, campioana și-a luat revanșa, câștigând cu 2-0. Golurile au fost marcate de Momo Yansane și Nadrey Ange Stephane Dago.

 

Campioana Moldovei a adunat 25 de puncte și se află pe poziția a 3-a în clasament, având cu 4 meciuri mai puțin jucate. Sheriff este neînvinsă în ultimele 9 partide din campionat (8 victorii și o remiză) și a pierdut ultima dată în campionat pe 1 iulie 2021, un 0-1 cu CSF Bălți în prima etapă. Tiraspolenii au cel mai bun atac (31 goluri marcate) și cea mai bună apărare din Divizia Națională (doar 4 goluri primite).

 

Sheriff a fost învinsă marți de Inter cu 3-1 în Liga Campionilor și astfel s-a încheiat seria pozitivă a tiraspolenilor alcătuită din 19 meciuri fără înfrângere în toate competițiile (16 victorii, 3 remize).

 

Mijlocașul tiraspolenilor, ghanezul Edmund Addo va absenta și în meciul de azi din cauza unei suspendări pentru cartonașul roșu primit la meciul cu Milsami.

 

De partea cealaltă, CSF Bălți a câștigat cu 3-1 meciul cu FC Florești din etapa trecută. Formația antrenată de Igor Rakhaiev a obținut a doua victorie consecutivă și, cu 20 de puncte, se situează pe locul 4 în clasament.

 

Totodată, CSF Bălți a urcat pe locul 46 în clasamentul all-time, devansând-o pe CSCA-Steaua Chișinău (18 puncte).

 

După etapa a 15-a, echipele din Divizia Națională vor începe lupta pentru Cupa Moldovei Moldtelecom. CSF Bălți va găzdui, pe 26 octombrie, codașa Diviziei A – FC Cahul-2005, în timp ce Sheriff se va duela, pe 27 octombrie, la Tiraspol, cu CSCT Saksan Ceadîr-Lunga, locul 6 în Divizia B, seria Sud.