• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XI-a

22 oct 2021 de Victor Daghi

În etapa a 11-a din Divizia A, astăzi s-au disputat primele două meciuri. Surpriza etapei s-a produs la stadionul Real Succes din Chișinău, unde lidera Sporting a fost învinsă cu 2-0 de una dintre codașele competiției, Real Succes. Scorul a fost deschis de juniorul de doar 18 ani, Sorin Chele, care a marcat deja 7 goluri în actuala stagiune. În clasamentul golgheterilor conduce Nicolai Porojniuc (FCM Ungheni), cu 8 reușite. În cazul în care mâine Spartanii vor câștiga meciul cu FCM Ungheni, echipa din Selemet va reveni pe primul loc în clasament. În cel de-al doilea meci Dacia Buiucani a învins cu 3-0 formația Olimp și a urcat pe locul 2 în clasament. Și aici printre marcatori s-au aflat doi juniori - Vasile Bîtlan (17 ani) și Ilie Botnari (18 ani).

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

FC Olimp Comrat – CS Dacia-Buiucani Chișinău 0-3 (Ilie Botnari 27, Nicolae Nemerenco 70, Vasile Bîtlan 79)

FC Sporting Trestieni – CS Real Succes Chișinău 0-2 (Sorin Chele 30, Denis Cilipic 38) 

  

                                                                                               Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 23 octombrie, sunt programate celelalte patru meciuri ale etapei a XI-a: CSF Spartanii Selemet – FCM Ungheni, FC Cahul-2005 – FC Speranța Drochia, Iskra Rîbnița – Sheriff-2 Tiraspol, FC Victoria Chișinău – FC Sucleia. Toate partidele vor începe la ora 15:00.