• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Declarațiile selecționerului Roberto Bordin și ale jucătorilor după meciul cu Israel

13 oct 2021 de Ion Buga

Vă prezentăm declarațiile selecționerului Roberto Bordin și ale jucătorilor după meciul Israel - Moldova din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal 2022.

 

Roberto Bordin: "Echipa a avut o prestație destul de bună în fața Israelului, o națională valoroasă. Am avut destule ocazii de a marca, inclusiv faze fixe care au creat pericol la poarta adversă. Mă bucur că băieții au avut o atitudine corectă, față de ce am văzut în partida cu Danemarca. În pofida înfrângerii, sperăm că meciul cu Israel va fi un moment de cotitură pentru noi. Urmează ultimele două dueluri, de asemenea dificile, în această campanie. Posibil să avem unele probleme de efectiv, dar avem 20 de zile să ne pregătim pentru a avea un joc cât mai bun".  

 

Ion Nicolaescu: "Sunt fericit că am marcat, mai ales pentru echipa națională. Este ceva special. Cu părere de rău, acest gol nu ne-a ajutat să scoatem un rezultat pozitiv. Echipa a jucat mult mai bine, în comparație cu ultimele meciuri. Trebuie să continuăm pe aceeași cale, să progresăm în continuare. Sper din tot sufletul că vom avea și noi rezultate mai bune, mai ales dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Israel".

 

Vadim Rață: "A fost un joc bun din partea noastră împotriva unui adversar ca Israelul. Am demonstrat că putem juca și un fotbal interesant. Nu am avut o presiune a rezultatului, de aceea am ieșit pe teren să jucăm din plăcere și să arătăm un joc frumos. Cred că ne-a reușit, spre deosebire de rezultat".

 

Pe 12 noiembrie, Naționala Moldovei va găzdui Scoția într-un nou meci din campania de calificare pentru mondialul din Qatar 2022. Meciul se va disputa pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 19:00. Trei zile mai târziu, tricolorii vor încheia aceste preliminarii în deplasare cu Austria.