• Fii alături de Echipa Țării

Turneu în memoria antrenorului emerit Ilie Carp

02 oct 2021 de Ion Buga
GALERIE

Șase echipe de copii U-11 din Telenești, Orhei, Șoldănești și Chișinău au participat la prima ediție a turneului consacrat memoriei antrenorului emerit Ilie Carp. Evenimentul a fost organizat la tabăra de odihnă "Speranța" din comuna Vatici, raionul Orhei.

 

Câștigătoare a competiției a devenit formația Liceului „Da Vinci” din Chișinău. Echipa antrenată de Mihai Andronic a trecut în finală de Școala Sportivă Telenești, scor 2-0.

 

În finala mică, Școala Sportivă Orhei s-a impus, în urma executării loviturilor de departajare, scor 5-4, în fața echipei Olympus Telenești, fondată de unul dintre liderii naționalei de futsal a Moldovei, Cristian Obadă.


Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Mihai Cojocaru (Liceul „Da Vinci” Chișinău).

 

La festivitatea de premiere au participat Alexandru Taburceanu, vicepreședintele raionului Telenești, Dinu Carp, fiul regretatului Ilie Carp, Octavian Anton, președintele Asociației de Fotbal Telenești, Anatolie Cojocari, manager proiecte Grassroots FMF, Gheorghe Moldovanu, antrenor de copii.


Turneul a fost precedat de festivalul inclusiv "Finala săptămânii de fotbal Special Olympics Moldova". Participanții au primit din partea organizatorilor set de echipament sportiv, inventar, mingi, conuri, jaloane, plase, scărițe pentru coordonare. Sub îndrumarea coordonatorului Special Olympics Moldova, Anatolie Cojocari, copiii au participat la diferite activități distractive cu elemente de fotbal.