• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Votează pe siteul UEFA golul săptămânii și cel mai bun jucător al etapei în Champions League! Printre candidați sunt și jucătorii Sheriffului

30 sep 2021 de Ion Buga
Sebastien Thill

 

Golul lui Sebastien Thill împotriva Real Madrid a fost nominalizat printre cei 4 finaliști ai sondajului Golul săptămânii în UEFA Champions League. Fotbalistul de la Sheriff concurează alături de Alex Telles (Man. United), Antoine Griezmann (Atlético Madrid) și Lionel Messi (PSG). 

 

Golul senzațional reușit de Till în ultimul minut de joc, a adus o victorie istorică pentru campioana Moldovei pe terenul titratei Real Madrid, scor 2-1. 

 

În prima etapă a grupelor, câștigător la această nominalizare a devenit un alt jucător al Sheriffului, Adama Traore, care a marcat în victoria contra lui Shakhtar Ucraina, scor 2-0.


Votați pentru cel mai bun gol al săptămânii în Liga Campionilor, accesând acest link.

 

În același timp, portarul Sheriffului, Georgios Athanasiadis pretinde la titlul „Cel mai bun jucător al săptămânii”. Concurenții săi sunt Leroy Sane (Bayern), Milan Shkrinjar (Inter) și Darwin Nunez (Benfica). 

 

Georgios Athanasiadis

În duelul cu Sheriff, goalkeeperul elen a reușit 11 intervenții providențiale, fiind lider la acest capitol în actuala ediție a Ligii Campionilor (15). Paradele sale au contribuit esențial la succesul surprinzător al Sheriffului pe stadionul Santiago Bernabeu. Anume el a fost desemnat omul meciului.

 

De-a lungul istoriei, nici un alt portar nu a mai reușit atîtea save-uri pe această arenă. Recordul anterior a fost deținut de portarii Igor Akinfeev (CSKA Moscova) și Dida (AC Milan), ambii cu câte 8 salvări.

 

Votați pentru cel mai bun jucător al săptămânii în Liga Campionilor, accesând acest link.

 

sursa foto: UEFA