• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 12 în cifre

27 sep 2021 de Ion Buga

*În 4 meciuri au fost marcate 15 goluri (gazdele - 4, iar oaspeții - 11), în mediu – 3,75 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 142 goluri (gazdele – 72, oaspeţii – 70), în mediu - 3,22 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat un meci, oaspeții - două, iar o altă partidă s-a încheiat nedecis. De la începutul campionatului s-au jucat 44 de meciuri. Gazdele au câştigat 16 partide, oaspeţii – 20, iar alte 8 meciuri s-au terminat nedecis.
 

*Cele mai multe goluri într-un meci au fost marcate în jocul Sheriff - Dinamo-Auto 7-1 (etapa 5).
 

*În această etapă au fost acordate două penalty-uri, ambele fiind transformate de Vladimir Ambros (Petrocub). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 20 lovituri de pedeapsă, dintre care doar 11 au fost realizate.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 14 cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 161 cartonaşe galbene, dintre care 29 jucătorilor echipei CSF Bălți. Cele mai puține cartonașe galbene (12) le-au primit jucătorii de la Sheriff. 

 

*În această etapă nu au fost arătate cartonașe. De la începutul sezonului, au fost acordate șase cartonașe roșii, câte două pentru fotbaliștii de la Zimbru și CSF Bălți. 

 

*Vladimir Ambros (Petrocub) este din nou lider în clasamentul golgheterilor, având 8 reușite. El l-a depășit pe colegul Mikhail Platika, care are 7 goluri. Ei sunt urmați de Radu Gînsari (ex-Milsami) și Sergiu Istrati (Milsami), cu câte 6 goluri.

 

*Cel mai bun atac (27 goluri) îl are Sheriff, iar FC Florești și Dinamo-Auto au cea mai slabă apărare (câte 34). 

 

*Milsami rămâne neînvinsă de 11 meciuri, iar Sheriff - de 7.

 

*Dinamo-Auto a oprit seria de 3 victorii consecutive. Pentru a doua oară în acest sezon, "automobiliștii" au încasat 7 goluri într-un meci, de fiecare cu Sheriff (1-7 și 0-7).

 

*FC Florești a pierdut până acum toate cele 12 meciuri disputate.

Foto: fc-sheriff.com