• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 19:00. Petrocub – CSF Bălți

26 sep 2021 de Victor Daghi

 

Petrocub – CSF Bălți

 

26 septembrie. Hîncești, stadionul Municipal
Arbitru: Dumitru MUNTEAN
Asistenți: Victor MARDARI și Vadim VICOL

Al 4-lea oficial: Piotr STOAINOV

 

Petrocub: 99.Igor MOSTOVEI, 9.Vladimir AMBROS, 11.Sergiu PLATICA, 13.Artem FEDOROV, 17.Victor BOGACIUC, 19.Mikhail PLATIKA, 21.Maxim POTÎRNICHE, 27.Artiom ROZGONIUC, 73.Ioan-Călin REVENCO, 94.Corneliu COTOGOI, 97.Marius IOSIPOI

Rezerve: 1.Mickael MEIRA, 2.Jacques Ghislain ONANA NDZOMO, 7.Constatin SANDU, 14.Alexandru VLAS, 18.Vadim GULCEAC, 22.Ștefan EFROS, 77.Ruslan BÂNZARU, 80.Alexandru GRAUR

Antrenor: Lilian POPESCU

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 7.Nichita MOȚPAN, 8.Andrei BURSUC, 14.Serhii MOLOCHKO, 18.Piotr GHERMAN, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 22.Victor STRAISTARI, 25.Artur NAZARCIUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 11.Daniel DANU, 17.Serghei MIȘCOV, 23.Valentin CHIȘCA, 26.David CEMSCHI, 72.Andrei CALAC, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 99.Radu SCOARȚĂ

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Petrocub Hîncești și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în ultimul meci al etapei a XII-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Municipal din Hîncești va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în Divizia Națională, pe 7 august 2021, în etapa a 5-a. În partida de la Bălți s-a impus Petrocub cu 4-2, iar golurile au fost marcate de Vladimir Ambros-2, Mikhail Platika, Vadim Gulceac, respectiv, Maxim Potîrniche (autogol) și Serhii Molochko.

 

Petrocub a mai jucat cu CSF Bălți un meci amical, pe 29 ianuarie 2021. Vicecampioana Moldovei a învins atunci cu 2-1 în partida jucată pe stadionul Centrului de pregătire al selecționatelor naționale de la Vadul lui Vodă. Golurile au fost marcate de Ion Jardan și un jucător aflat în probe, respectiv, Igor Țîgîrlaș, din penalty.

 

 Formația din Hîncești a învins Sfîntul Gheorghe (1-0) în etapa trecută și continue să se afle pe locul 2, cu 22 de puncte.

 

Mikhail Platika de la Petrocub conduce în clasamentul golgheterilor, cu 7 goluri. Alți doi jucători de la formația din Hîncești, Vladimir Ambros și ucraineanul Artem Fedorov au înscris câte 5 goluri.

 

Apărătorul Ion Jardan este suspendat pentru meciul de azi din cauza cartonașului roșu primit în jocul trecut.

 

CSF Bălți nu poate câștiga un meci de 4 etape. Formația antrenată de ucraineanul Igor Rakhaiev, cu 14 puncte, se situează pe locul 4 în clasament.

 

Bălțenii vor putea conta în meciul de azi pe atacantul ucrainean Serhii Molochko și atacantul nigerian Emmanuel Chinemerem Alaribe, care au fost suspendați în etapa trecută.