• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 11 în cifre

24 sep 2021 de Ion Buga

*În 4 meciuri au fost marcate 12 goluri (gazdele - 7, iar oaspeții - 5), în mediu – 3 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 127 goluri (gazdele – 68, oaspeţii – 59), în mediu - 3,17 goluri pe meci.

 

*Gazdele și oaspeții au câştigat câte două meciuir. De la începutul campionatului s-au jucat 40 de meciuri. Gazdele au câştigat 15 partide, oaspeţii – 18, iar alte 7 meciuri s-au terminat nedecis.
 

*Cele mai multe goluri într-un meci au fost marcate în jocul Sheriff - Dinamo-Auto 7-1 (etapa 5).
 

*În această etapă a fost acordat un penalty, fiind transformat de Nichita Moțpan (CSF Bălți). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 18 lovituri de pedeapsă, dintre care doar nouă au fost realizate.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 11 cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 147 cartonaşe galbene, dintre care 28 jucătorilor echipei CSF Bălți. Cele mai puține cartonașe galbene (10) le-au primit jucătorii de la Sheriff. 

 

*În această etapă a fost arătat un cartonaș roşu, lui Ion Jardan (Petrocub). De la începutul sezonului, au fost acordate șase cartonașe roșii, câte două pentru fotbaliștii de la Zimbru și CSF Bălți. 

 

*Mikhail Platika (Petrocub) este din nou lider în clasamentul golgheterilor, având 7 reușite. El este urmat de Radu Gînsari (ex-Milsami), cu 6 goluri, în timp ce Serhii Molochko (CSF Băți), Vladimir Ambros, Artem Fedorov (ambii, Petrocub) și Victor Stână (Sf.Gheorghe) au câte 5 goluri.

 

*Cel mai bun atac (21 goluri) îl are Milsami, iar FC Florești cea mai slabă apărare (31). 

 

*Milsami rămâne neînvinsă de 10 meciuri, iar Sheriff - de 6.

 

*Dinamo-Auto a ajuns la 3 victorii consecutive.

 

*FC Florești a pierdut până acum toate cele 10 meciuri disputate.

Foto: www.facebook.com/FCPetrocub