• Fii alături de Echipa Țării

Premieră. Chișinău este gazda ședinței Comitetului Executiv UEFA

22 sep 2021 de Ion Buga
GALERIE

Chișinău este în premieră gazda unui eveniment de importanță continentală - ședința Comitetului Executiv UEFA. Adunarea conducerii supreme a forului european a început astăzi de la ora 14:00, iar în cadrul ședinței sunt puse în discuție chestiuni și aspecte actuale cu privire la dezvoltarea fotbalului european. 

 

În capitala Moldovei au venit conducătorii UEFA, în frunte cu președintele, Aleksander Čeferin și directorul Asociațiilor Naționale, Zoran Laković, care sunt însoțiți de membrii executivului, precum și legendele fotbalului mondial, în prezent experți UEFA și ambasadori ai fotbalului, Luis Figo, Zvonimir Boban, Davor Șuker, Nadine Kessler sau Robbie Keane. 

 

Agenda de lucru cuprins mai multe activități. Prima dintre acestea a avut loc în dimineața zilei de astăzi, când oaspeții de rang înalt, alături de foștii mari jucători, au participat la un festival fotbalistic organizat la Liceul Teoretic ”Nicolai Gogol” din Chișinău. 

 

Vizita delegației oficiale UEFA a continuat la sediul Parlamentului, unde a avut loc o întâlnire a conducerii UEFA și FMF cu președintele legislativului, Igor Grosu. 

 

Urmăriți site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente importante, ce constituie un vot de încredere atât pentru țara noastră, cât și pentru echipa FMF.