• Fii alături de Echipa Țării

Naționala feminină. Acreditări de presă pentru meciul Moldova - Elveția

16 sep 2021 de Maria Teeşanu

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul selecționatelor feminine Moldova – Elveția, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2023.

 

Moldova – Elveția

21 septembrie, ora 20:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul Moldova – Elveția sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email m.teesanu@fmf.md până pe data de 19 septembrie, ora 18:00.

 

Important: Din cauza că în Republica Moldova este declarată stare de urgență în sănătate publică, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările luni, 20 septembrie, între orele 13.00 și 15.00, la Casa Fotbalului din Chișinău.  

 

Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: Despre conferințele de presă și declarațiile jucătorilor înainte și după meci vom anunța suplimentar presa acreditată.  

Rezumatul video al partidei va fi făcut public pe canalul de Youtube FMF și poate fi preluat de toate instituțiile media interesate.  

Vă reamintim, că posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi de televizare ale meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial feminin, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.