• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala Moldovei, ultimul antrenament înaintea deplasării spre Insulele Feroe

05 sep 2021 de Ion Buga
GALERIE

Naționala Moldovei a început pregătirile pentru meciul cu Feroe, ultimul din luna septembrie. Echipa noastră încă se află în Scoția, astfel ședința tehnică a avut loc pe stadionul formației Partick Thistle, din liga secundă a fotbalului scoțian. La antrenament au participat doar jucătorii care nu au evoluat sau au jucat mai puțin în partida de ieri contra Scoției. Restul tricolorilor s-au pregătit în sala de forță.

 

În dimineața zilei de mâine, 6 septembrie, selecționata Moldovei va face deplasarea spre Insulele Feroe, care sunt situate la o distanță de circa 700 km față de orașul Glasgow. 

 

Tot luni, de la ora 20:30, este planificată conferința de presă, care va preceda antrenamentul oficial al echipei noastre de pe stadionul Tórsvøllur din capitala feroeză, Tórshavn.

 

Pentru meciul cu selecționata nordică, antrenorul Roberto Bordin nu va putea conta pe serviciile mijlocașului Artur Ionița (Benevento, Italia), care este suspendat pentru cumul de cartonașe. În schimb va reveni atacantul Ion Nicolaescu (Dunajská Streda, Slovacia), care a lipsit în ultimele două întâlniri din campania preliminară.

 

Meciul Feroe - Moldova se va disputa pe 7 septembrie cu începere de la ora 21:45 și va fi transmis în direct de posturile de televiziune Prime (cu comentariu în limba română) și Canal 3 (în limba rusă), doar pe teritoriul Republicii Moldova.