• Fii alături de Echipa Țării

”Veteranii” fotbalului au câștigat turneul Cupa Independenței

05 sep 2021 de Reporter FMF
GALERIE

La Centrul de pregătire a selecționalelor naționale din Vadul lui Vodă a avut loc turneul Cupa Independenței, organizat de Asociaţia Obştească „Institutul pentru Dezvoltare, Modernizare şi Inovare în Domeniul Social” în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal. La competiție au participat 10 echipe, care au fost împărțite în 2 grupe. Câștigătoarea turneului e devenit echipa ”veteranilor” fotbalului moldovenesc, care a învins în finală formația absolvenților Academiei de Poliție cu scorul de 3-0. 

 

Din echipa învingătilor antrenată de legenda fotbalului moldovenesc Anatol Teslev au făcut parte foștii internaționali Sergiu Epureanu, Alexandru Onică, Iulian Bursuc, Eduard Valuța, Vasile Toloconnicov, Alexandru Slavinschi, dar și directorul Școlii federale de antrenori, Dănuț Oprea. 

 

La ceremonia de premiere au fost prezenți: Niciolae Cebotari (secretar general FMF), Vadim Șargarovschi (șef serviciul control intern FMF), Ian Erhan (membru al Comitetului de Etică FMF, ex-secretar de stat MAI), Ivan Gheorghiu (ex-secretar de stat MECC). Organizatorii au transmis suportul material către dna Ana Gorea, Ambasadorul bolilor rare al Republicii Moldova din cadrul Asociaţiei Obşteşti “Copiii Ploii”. Menţionăm că, acţiunea are la bază un scop de caritate care vine în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, fapt ce denotă generozitatea şi spiritul de abnegaţie a tuturor participanţilor la eveniment.

 

Președintele Asociației Obștești „Institutul pentru dezvoltare, modernizare și inovare în domeniul social”, Ian Erhan a reiterat importanța implicării fiecăruia în acțiunile de promovare a sportului, cât și a celor de caritate, mulţumindu-i pentru parteneriat gazdei evenimentului, dlui Leonid Oleinicenco, președinte al Federației Moldovenești de Fotbal.

 

Mai multe detalii despre turneu aflați din emisiunea ”La Firul Ierbii” cu Daniela Vizitiu, curând, pe site-ul nostru.