• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

1 septembrie. Tricolorii: au fost și ei școlari. Galerie foto cu jucătorii Naționalei. Pe cine recunoști?

01 sep 2021 de Maria Teeşanu

Astăzi, 1 septembrie, în prima zi de școală, Naționala Moldovei va disputa de la ora 21:45 pe stadionul Zimbru, un meci contra reprezentativei Austriei, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial. 
 
Partida din această seară a coincis cu o zi specială – începutul anului şcolar. 1 septembrie este ziua cunoştinţelor, ziua cea mai asteptată de către cei care vor păşi pentru prima dată pragul şcolii. 

 

Pentru tricolorii noștri, de asemenea, este o zi importantă. Naționala va disputa primul meci din această toamnă și vor păși pe iarba verde pentru a apără culorile Republicii Moldova. Cei care astăzi vor fi în teren au fost și ei cândva elevi și de 1 septembrie mergeau la școală, în loc de stadion.

În continuare vă prezentăm câteva imagini ale unor jucători din echipa Națională din anii de școală. Încercați să ghiciți cine sunt jucătorii de mai jos. După ce parcurgeți toate pozele veți găsi și răspunsul la întrebare. 
 

 

Răspuns: 
Poza 1: Cristian Avram
Poza 2: Vadim Bolohan
Poza 3: Iulian-Sebastian Agachi
Poza 4: Ioan-Călin Revenco
Poza 5: Corneliu Cotogoi
Poza 6: Victor Bogaciuc
Poza 7: Maxim Potîrniche

Îndemnăm părinții să vină împreună cu copiii lor astăzi, de la ora 21:45, la stadionul Zimbru, pentru a susține Echipa Țării și a savura din cele mai frumoase momente din 1 septembrie - un meci de fotbal al Naționalei Moldovei. 

Totodată, îi încurajăm și pe cei mici, să-și ia părinții de mână, și să vină împreună în tribunele arenei Zimbru pentru a fi alături de tricolori.

Susținerea voastră contează, iar cei de pe teren vor depune tot efortul pentru a transforma acest meci într-un adevărat spectacol fotbalistic.

 

Hai Moldova! Forza tricolori!