• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Activități de presă pentru meciul Moldova - Austria

29 aug 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal informează reprezentanții mass-media acreditați despre evenimentele programate cu ocazia meciului cu Austria din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022 (1 septembrie, ora 21:45, Stadionul Zimbru din Chișinău).

 

Programul de presă include:

Marți, 31 august
10:00-10:30 - conferința de presă cu participarea selecționerului Roberto Bordin și a unui jucător / Stadionul Zimbru
17:00-17:15 - antrenamentul deschis al Naționalei Moldovei / CPSM din Vadul lui Vodă


18:00-18:45 - conferința de presă a echipei din Austria (antrenorul + un jucător) / Stadionul Zimbru (fără accesul jurnaliștilor)
18:45-19:00 - antrenamentul deschis al selecționatei Austriei / Stadionul Zimbru

 

Important: Accesul la evenimente se va face în baza acreditării care va fi remisă înaintea conferinței de presă de marți, 31 august, în baza confirmării remise pe poșta electronică. 

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru de securitate în sănătate publică (chestionar, termometrizare) înainte de intrarea pe teritoriul arenei ''Zimbru''.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt rugați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.