• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal pe plajă. Finala Cupei Moldovei, astăzi de la ora 20:00

28 aug 2021 de Ion Buga

Echipele Sportul Studențesc ULIM și Nistru Chișinău se vor duela astăzi în finala Cupei Moldovei la fotbal pe plajă. Meciul decisiv va avea loc la Arena din parcul La Izvor al capitalei cu începere de la ora 20:00. 

 

Intrarea pentru spectatori este liberă!

 

În semifinale, Sportul studențesc ULIM a trecut de Steaua Dental, scor 5-3, iar Nistru s-a impus în urma loviturilor de departajare în partida cu Djoker, scor general 7-6.

Deja mîine, 29 august, tot la Arena din parcul La Izvor vor fi jucate și meciurile ultimei etape din campionatul național: Tinerețea – Olimpia Stels (ora 14:00), Djoker – Sportul studențesc ULIM (15:00) și Nistru – Steaua Dental (16:00).

 

Vă reamintim, vara aceasta a fost plină de evenimente importante în fotbalul pe plajă. Nistru Chișinău a avut o prestație excelentă în Liga Campionilor - Euro Winners Cup, în timp ce naționala Moldovei a triumfat, la Chișinău, în calificările Diviziei B - Euro Beach Soccer League. În luna septembrie, tricolorii vor lupta în turneul de promovare pentru un loc în elita europeană, Divizia A.