• Fii alături de Echipa Țării

Invitro Diagnostics susține Federația Moldovenească de Fotbal!

30 aug 2021 de Reporter FMF
GALERIE

 

Federația Moldovenească de Fotbal și compania Invitro Diagnostics au semnat un acord de colaborare de lungă durată. Evenimentul a avut loc la Casa Fotbalului din capitală, iar cei 2 manageri de instituții, directorul general Invitro Diagnostics, Marin Bălănuță și președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, au vorbit despre importanța acestui parteneriat.

 

”Echipa Federației de fotbal este deschisă pentru colaborare și ne bucurăm de încrederea partenerilor. Acest parteneriat este strategic din punct de vedere a necesității stringente actuale, pentru că timpurile grele necesită și unele condiții mai specifice. Federația de fotbal ține să acorde un ajutor și vine în întâmpinarea strategiei impuse de către Guvernul Republicii Moldova, privind stimularea vaccinării populației, stimularea asigurării tuturor instrucțiunilor impuse inclusiv pentru partea social-sportivă. În cadrul unui cantonament sportiv, fiecare participant al evenimentului trebuie testat și să respecte condițiile medicale impuse. Din acest aspect, parteneriatul de astăzi care a fost semnat, va acorda posibilitatea Federației de Fotbal și tuturor echipelor participante să aibă un acces mai liber și rapid la serviciile medicale prestate de către partenerul nostru Invitro. Dorim să mulțumim laboratorului Invitro, pentru că dânșii s-au arătat dispuși și au venit cu propunerea să fie alături de sport și performanțele sportivilor din Republica Moldova”, a menționat președintele Federației de Fotbal din Moldova, Leonid Oleinicenco.

 

Pentru că Invitro Diagnostic optează pentru modul sănătos de viață, a decis să susțină membrii și participanții echipelor din cadrul Federației Moldovenești de fotbal, oferindu-le testări de rutină și servicii de diagnostic medical. 

 

”Pentru noi astăzi este o zi memorabilă, fiind că noi, ca instituție medicală privată, Invitro Diagnostics, am venit cu propunerea de a susține fotbalul moldovenesc și a oferi suportul necesar pentru a atinge performanțele optimale în fotbalul moldovenesc”, a menționat Marin Bălănuță. Directorul general al laboratorului medical Invitro Diagnostics a mai adăugat că ”ulterior va fi deschisă și o clinică privată unde va fi accesibilă medicina sportivă, dar și o gamă largă de servicii: diagnostic funcțional cu aparataj medical de ultimă generație (tomografie computerizată, radiografie digitală, mamografie, utilaj pentru investigarea organelor ORL, USG), teste de laborator și consultații medicale.”

 

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că în prima zi de toamnă echipa națională a Moldovei va juca pe terenul propriu cu selecționata Austriei, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022. Meciul se va disputa pe 1 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Zimbru din capitală.

Având în vedere situația epidemiologică din țară, toți participanții vor fi testați la Covid-19 de către echipa mobilă Invitro Diagnostics înainte de fiecare meci.

 

Invitro Diagnostics a deschis prima filială în 2014. Astăzi deja este una dintre cele mai mari instituții medico-sanitare private din Republica Moldova și deservește cu succes clienții în 26 de centre medicale de recoltare a analizelor. Rezultatul la 96% din teste de laborator se eliberează în aceeași zi.

 

Rețeaua de sănătate Invitro Diagnostics trăiește o nouă experiență alături de sportivii ambițioși ai Federației Moldovenești de fotbal.

Site: https://invitro.md/