• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Etapa finală a Festivalului fotbalistic "Două maluri - o singură echipă"

23 aug 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă a avut loc astăzi ultima etapă a festivalului fotbalistic ”Două maluri – o singură echipă”. În finala acestui eveniment au ajuns 4 echipe din localități amplasate pe ambele maluri ale râului Nistru: Șerpeni (raionul Anenii Noi), CF Nistru-Cioburciu (raionul Slobozia), Gimnaziul nr. 31 din mun. Chișinău și Clubul de Fotbal Alga (or. Tiraspol).


Peste o sută de fete cu vârsta cuprinsă între 11 și 12 ani de pe ambele maluri ale râului Nistru au participat în perioada lunii august la festivalul "Două maluri - o singură echipă", desfășurat la Complexul Sportiv din satul Șerpeni și pe stadionul „Dinamo-Auto” din satul Ternovca.

 

Acest festival nu are învingători. Fiecare echipă a fost premiată cu medalii, diplome și cupe. Astfel, vrem să le transmitem fetelor principiile fundamentale ale fotbalului: respectul, prietenia și solidaritatea”, 

a menționat Natalia Ceban, Inspector Federal la fotbal feminin FMF.


Festivalul fotbalistic ”Două maluri – o singură echipă” este realizat de Federația Moldovenească de Fotbal în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Obiectivul general al Programului este de a contribui la edificarea unui mediu de încredere și cooperare între cele două maluri ale râului Nistru, prin generarea a noi perspective și interese comune.
 

Foto: Vadim CAFTANAT