• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 7 în cifre

23 aug 2021 de Ion Buga

*În 3 meciuri au fost marcate 10 goluri (gazdele - 8, iar oaspeții - 2), în mediu – 3,33 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 81 de goluri (gazdele – 45, oaspeţii – 36), în mediu - 3,37 goluri pe meci.

 

*Meciul Sf.Gheorghe - Sheriff a fost transferat pentru o dată ulterioară, din cauza participării echipei tiraspolene în Liga Campionilor.

 

*Gazdele au câştigat toate cele trei meciuri. De la începutul campionatului s-au jucat 24 de meciuri. Gazdele au câştigat 10 partide, oaspeţii – 11, iar alte 3 meciuri s-au terminat nedecis.
 

*Cele mai multe goluri într-un meci au fost marcate în jocul Sheriff - Dinamo-Auto 7-1 (etapa 5).

 

*În această etapă au fost acordate 3 penalty-uri, dintre care numai unul a fost transformat de Vladimir Ambros (Petrocub). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 11 lovituri de pedeapsă, dintre care doar trei au fost realizate.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 10 cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 86 de cartonaşe galbene, 17 jucătorilor echipei CSF Bălți. Cele mai puține cartonașe galbene (4) le-au primit jucătorii de la Sheriff. 

 

*În această etapă au fost arătate două cartonașe roşii, lui Ivan Voropai (FC Florești) și Eugeniu Cociuc (Zimbru). De la începutul sezonului, au fost acordate patru cartonașe roșii, jumătate dintre care jucătorilor de la Zimbru. 

 

*Mikhail Platika (Petrocub) și Serhii Molochko (CSF Băți) sunt lideri în clasamentul golgheterilor, având câte 5 reușite. Ei sunt urmați de Vladimir Ambros (Petrocub), cu 4 goluri.

 

*Cel mai bun atac (14 goluri) îl au Petrocub, Milsami și CSF Băți, iar Dinamo-Auto cea mai slabă apărare (22). 

 

*Milsami este la a cincea victorie consecutivă, în timp ce Petrocub la a patrulea succes la rând.

 

*FC Florești a pierdut până acum toate cele 7 meciuri disputate, iar Dinamo-Auto și Zimbru au câte o serie de 4 înfrângeri consecutive.