• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a patra

21 aug 2021 de Victor Daghi

În etapa a patra din Divizia A, astăzi s-au disputat ultimele trei meciuri. Spartanii au făcut un joc perfect la Rîbnița, unde au înscris de trei ori fără a încasa vreun gol. Datorită acestui succes, echipa antrenată de Veaceslav Bugneac a adunat 10 puncte și a urcat pe primul loc în clasament. 

Un meci interzis cardiacilor a avut loc la stadionul orășenesc din Ungheni, unde FC Cahul-2005 a condus cu 1-0 până la finalul primei reprize. Gazdele, FCM Ungheni, au înscris 3 goluri în decurs de 6 minute și au preluat conducerea cu 3-1. Însă, cahulenii au reușit să egaleze la 3, ultimul gol fiind marcat de Vasile Mîță cu 5 minute înainte de finalul partidei. 

Un adevarat thriller a avut loc la stadionul Real Succes din Chișinău, unde Sporting Trestieni a întâlnit Olimp Comrat. Gazdele au deschis scorul prin Vadim Gonța și au avut șansa de a mări avantajul în minutul 64, când portarul comrățenilor Dmitri Cîlcic a apărat penalty-ul executat de Andrian Apostol. În consecință, Olimp a întors rezultatul, câștigând cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Mihail Botnarenco în ultimul minut de joc.

 

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

FCM Ungheni – FC Cahul-2005 3-3 (Nicolai Porojniuc 43, 45+1, Cătălin Diacenco 48-autogol / Iuri Stancev 26, 58, Vasile Mîță 85)

Sporting Trestieni – Olimp Comrat 1-2 (Vadim Gonța 43 / Eugeniu Borovschi 68, Mihail Botnarenco 90)

Iskra Rîbnița – Spartanii Selemet 0-3 (Daniel Adam 50, 80, Vadim Bejenari 90)

  

                                                                                               Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Etapa următoare va avea loc după următorul program: 

27 august: Dacia Buiucani - FC Sucleia, Spartanii – Victoria, Olimp - Iskra

28 august: Real Succes - FCM Ungheni, Speranța – Sheriff-2, FC Cahul-2005 - Sporting

Toate meciurile vor începe la ora 17:00.