• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a patra

20 aug 2021 de Victor Daghi

În etapa a patra din Divizia A, astăzi s-au disputat 3 meciuri. Echipa Sheriff-2 a continuat parcursul ideal din această stagiune și a obținut a treia victorie consecutiv, 2-0 cu Real Succes. Datorită acestui succes trupa antrenată de georgianul Shota Makharadze a urcat pe primul loc în clasament. Oarecum surprinzător este faptul că ambele goluri au fost marcate de masivul fundaș de 2,02 metri, Evgheni Pleșco (20 de ani), care în sezonul trecut a jucat la Dinamo-Auto. FC Sucleia a câștigat primul meci în actuala ediție, 3-0 cu Speranța Drochia. Golurile pentru echipa antrenată de Ivan Tabanov au fost marcate de doi nigerieni, Abdullahi Shuaibu (19 ani), și Sagir Abdulmajeed (18 ani). Iar în derby-ul chișinăuian Victoria și Dacia Buiucani s-au despărțit la egalitate, 2-2.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

Victoria Chișinău - Dacia Buiucani 2-2 (Sandu Bivol 3, Marin Stan 51-penalty / Dumitru Bivol 26, Alex Gutium 42)

FC Sucleia – Speranța Drochia 3-0  (Abdullahi Shuaibu 1, 51, Sagir Abdulmajeed 84)

Sheriff-2 Tiraspol – Real Succes Chișinău 2-0 (Evgheni Pleșco 42, 80) 

 

                                                                                               Clasamentul la zi

 

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 21 august, sunt programate ultimele 3 meciuri ale etapei a patra: FCM Ungheni – FC Cahul-2005, Sporting Trestieni – Olimp Comrat, Iskra Rîbnița – Spartanii Selemet

Toate meciurile vor începe la ora 18:00.