• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Acreditări de presă pentru meciul Moldova - Austria

19 aug 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul Moldova – Austria din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

 

Moldova – Austria

1 septembrie, ora 21:45, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul Moldovei cu Austria sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 29 august, ora 12:00.

 

Important: Din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările marți, 31 august, la conferința de presă a Moldovei de la stadionul Zimbru. Ora conferințelor de presă și programul complet al activităților mass media vor fi anunțate în timp util.  

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru de securitate în sănătate publică (chestionar, termometrizare) înainte de intrarea pe teritoriul arenei ''Zimbru''.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: PRIME TV deţine dreptul exclusiv de televizare a tuturor meciurilor Naţionalei Moldovei din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Respectiv, reprezentanţilor celorlalte televiziuni le este interzisă filmarea în incinta stadionului, camerele video urmând să fie depozitate într-o cameră specială pe toată durata partidei. După încheierea meciului se permite filmarea conferinţelor de presă cu participarea celor doi antrenori.