• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

LIVE. Preliminariile Campionatului European de futsal feminin. Ziua 2

17 aug 2021 de Victor Daghi

 

Ora 20:05

 

Iată care este programul meciurilor din 19 august

Ora 16:00: Bosnia și Herțegovina – Armenia 
Ora18:30: Moldova - Țările de Jos

 

Ora 19:59

 

Final de meci, Moldova - Bosnia și Herțegovina 0-3. Au marcat Dajana Spasojević (1), Emina Trumić (5) și Nikolina Milović (39). În clasamentul grupei B, conduc Țările de Jos, cu 6 puncte. Urmează Armenia, Bosnia și Herțegovina cu câte 3 puncte, Moldova - 0 puncte.

 

 

Ora 19:07

 

Bosnia și Herțegovina conduce la pauză cu 2-0, datorită golurilor marcate de Dajana Spasojević (1) și Emina Trumić (5).

Câteva detalii interesante despre naționala noastră. Am aflat că selecționerul Denis Melnicov nu a putut conta la acest turneu pe câteva jucătoare, care sunt legitimate la echipa Agarista Anenii Noi. Campioana Moldovei urmează să joace pe 18 și 21 august meciuri din cadrul Ligii Campionilor la fotbal feminin, în Grecia, respectiv jucătoarele au ales să evolueze pentru clubul său. O situație neplăcută, dar care oarecum ne face să înțelegem cauzele evoluției șterse a Naționalei noastre la futsal feminin. 

 

 

 

 

Ora 18.05

 

Componențele echipelor

Moldova: 1.Cristina Costico, 3.Alexandra Osadcii, 4.Arina Cechin, 8.Viorica Tonu, 10.Doina Ciobanu

Rezerve: 12.Evghenia Dumic, 2.Arina Bîrca, 5.Natalia Maslova, 7.Anisia Său, 9.Ana Arhirii, 11.Gabriela Bagrin, 14.Andra Cornițel

Antrenor: Denis Melnicov

Bosnia și Herțegovina: 12.Jovana Vasić, 6.Zerina Piskić, 7.Dajana Spasojević, 8.Merima Alibašić, 11.Emina Trumić

Rezerve:  1.Nikolina Todorić, 2.Sara Brkić, 3.Moira Murić, 4.Arijana Ćesko, 10.Nikolina Milović

Antrenor: Nijaz Mulahmetovic

Arbitru: Volha Pauliuts (Belarus), al doilea arbitru: Talgat Kosmukhambetov (Kazahstan), al treilea arbitru: Šarūnas Tamulynas (Lituania), timekeeper: Igor Soltanici (Moldova)

 

 

Ora 17:35

 

Final de meci, Armenia - Țările de Jos 0-6. Au marcat Arte Brueren (10), Jennifer Oliveira (10), Aaike Verschoor (27), Jessie Prijs (31), Vesna Veltrop (33), Laura De Groen (39).

 

 

Ora 16:40

 

Țările de Jos intră în avantaj la cabine! 2-0! Golurile au fost marcate de Arte Brueren și Jennifer Oliveira (ambele, în minutul 10). Portarul Armeniei a mai apărat un penalty în ultimul minut al primei reprize.

 

 

Ora 15:45

 

Cu un sfert de oră înainte de începerea jocului Armenia - Țările de Jos.

 

 

Ora 15:40

 

Înainte de fiecare meci al turneului se intonează imnurile de stat ale celor două țări. Responsabil de buna organizare a jocurilor este Ion Buga, ofițer de presă al FMF, care mai este și crainicul stadionului.

 

 

Ora 15:20
 

Iată-le și pe armence la Ciorescu! Caucaziencile vor juca astăzi în echipament complet roșu, la fel ca și în meciul cu Moldova. În speranța că le va aduce noroc. De urmărit...

 

 

Ora 15.12

Componentele naționalei din Țările de Jos și-au făcut apariția pe parchetul complexului sportiv. Formația din Țara Lalelelor va juca astăzi în echipament complet negru. Antrenoarea Nina George a schimbat componența de start în comparație cu meciul precedent, dar obiectivul rămâne același - victoria!

 

 

Ora 15.00

 

Componențele echipelor

Armenia: 1.Anna Karapetyan, 7.Kristine Mangasaryan, 9.Ani Ghukasyan, 10.Olga Osipyan, 17.Nora Yeghyan

Rezerve: 16.Mariam Nalbandyan, 5.Ani Karapetyan, 11.Heghine Chopikyan, 14.Anyuta Galstyan, 18.Mariam Petrosyan, 20.Anet Mehrabyan

Antrenor: Zohrab Niazyan

Țările de Jos: 1.Anna Reitsma, 3.Jennifer Oliveira, 4.Jessie Prijs, 5.Esther Van Toledo, 10.Arte Brueren

Rezerve: 12.Bianca Troost, 2.Nancy Loth, 6.Aaike Verschoor, 7.Laura De Groen, 8.Wendy Remert, 9.Lotte Hopman, 11.Vesna Veltrop

Antrenor: Nina George

Arbitru: Fatma Özlem Tursun (Turcia), al doilea arbitru: Šarūnas Tamulynas (Lituania), al treilea arbitru: Talgat Kosmukhambetov (Kazahstan), timekeeper: Igor Soltanici (Moldova)

 

 

Ora 14.30

 

De la ora 16:00 se va juca primul meci al zilei de azi, Armenia - Țările de Jos. Ambele formații au câștigat categoric partidele de ieri și nu cred că greșesc dacă voi afirma că învingătoarea acestei partide va termina pe primul loc în clasamentul grupei B și va promova în etapa următoare a competiției. Ne așteaptă un duel tare de tot, în care favorită pare a fi naționala din Țările de Jos. Vă invităm să urmăriți jocul la complexul sportiv Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, iar cei care nu pot ajunge la stadion, au posibilitatea să vadă meciul pe linkul de mai jos.

 

 

Ora 09:30

 

Astăzi continuă preliminariile Campionatului European de futsal feminin, grupa B, care se desfășoară la complexul sportiv Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu.

 

Țările de Jos și Armenia au început ieri cu victorie această competiție, luînd o opțiune serioasă pentru calificarea în etapa următoare. Câștigătoarea grupei noastre se va califica în turul doi preliminar (Main round) unde va juca împotriva Rusiei, Ungariei și Belarusului. Meciurile mini-turneului sunt programate în perioada 19-24 octombrie 2021, în Belarus.

 

Rezultatele meciurilor de ieri: Țările de Jos – Bosnia și Herțegovina 7-3, Armenia – MOLDOVA 8-0

 

 

                                                                                                           Clasamentul la zi

 

Esther Van Toledo (Țările de Jos) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 3 reușite. Urmează armencele Olga Osipyan și Ani Ghukasyan, câte 2 goluri.

 

Programul meciurilor din 17 august
Ora 16:00: Armenia – Țările de Jos
Ora 18:30: Moldova – Bosnia și Herțegovina 

 

Intrarea pentru spectatori la meciurile competiției este liberă, iar regulile de acces la complexul sportiv le găsiți AICI.

 

Toate meciurile vor fi transmise în direct de pagina de Youtube a FMF.

 

Pe parcursul întregii zile veți găsi aici informații și poze de la această competiție. Fiți alături de noi!

 

Foto: Vadim CAFTANAT