• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 20:00. Zimbru - CSF Bălți

14 aug 2021 de Victor Daghi

 

Zimbru – CSF Bălți

 

14 august. Chișinău, stadionul Zimbru
Arbitru: Roman JITARI
Asistenți: Vadim ROȘCA și Sergiu BOGDAN

Al 4-lea oficial: Igor BOȘCA

 

Zimbru: 12.Silviu ȘMALENEA, 3.Ștefan BURGHIU, 7.Petru NEAGU, 8.Eugeniu COCIUC, 10.Artur PATRAȘ, 11.Eugeniu SIDORENCO, 17.Andrei COJOCARI, 18.Okezie EBENEZER PRINCE, 26.Alexandru VREMEA, 27.Alexei CIOPA, 28.Arcadie RUSU

Rezerve: 1.Anatolii CHIRINCIUC, 4.Vladislav ZAVALIȘCA, 5.Tudor PAVALACHI, 6.Vlad RĂILEANU, 9.Cristian DANI, 14.Saleh YAHAYA, 22.Alexandru GĂU, 23.Alexandru VACARCIUC, 25.Gheorghe SPÎNU, 33.Daniel MUNTEAN
Antrenor: Vlad GOIAN

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 14.Serhii MOLOCHKO, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 23.Valentin CHIȘCA, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 22.Artur NAZARCIUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 11.Daniel DANU, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 21.Oleg PLATNIUC, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 99.Radu SCOARȚĂ

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Zimbru Chișinău și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în al doilea meci al etapei a VI-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Zimbru din Chișinău va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport 2 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe se întâlnesc în premieră în campionatul național.

 

Zimbru a jucat cu CSF Bălți un meci amical, pe 18 februarie 2021. Bălțenii s-au impus atunci cu 1-0 în partida jucată pe stadionul Zimbru din Chișinău, teren sintetic. Unicul gol a fost marcat de Daniel Danu.

 

Ambele formații au cedat în etapa trecută.

 

Zimbru a pierdut ultimele două jocuri, 0-2 cu Milsami și 0-1 cu Sfîntul Gheorghe și, cu 6 puncte, a coborât pe locul 5 în clasament.

 

Echipa antrenată de Vlad Goian va putea conta în acest meci pe mijlocașul nigerian Okezie Ebenezer Prince, care a fost suspendat în etapa trecută.

 

De partea cealaltă echipa din Bălți a cedat în partida cu Petrocub cu 2-4, deși a condus cu 1-0 și apoi cu 2-1 pe parcursul partidei. Formația antrenată de Igor Rakhaiev, cu 7 puncte, se situează pe locul 3 în clasament.

 

CSF Bălți va putea apela astăzi la serviciile atacantului nigerian Emmanuel Chinemerem Alaribe, care a fost suspendat la meciul cu Petrocub.

 

În schimb, mijlocașul bălțenilor Andrei Bursuc nu are drept de joc la meciul de azi, fiind suspendat pentru cartonașul roșu primit în etapa trecută.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.