• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 20:00. Milsami – FC Florești

08 aug 2021 de Victor Daghi

 

Milsami – FC Florești

 

8 august. Orhei, complexul sportiv raional
Arbitru: Denis IVLEV
Asistenți: Artur MACOVEI și Mihail PERCIULEAC

Al 4-lea oficial: Gabriel TUPICICA

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 4.Igor ARHIRII, 10.Alexandru DEDOV, 11.Radu GÎNSARI, 14.Vadim DIJINARI, 16.Alexandru ANTONIUC, 18.Petru RACU, 23.Vadim BOLOHAN, 24.Eugen ZASAVIȚCHI, 84.Artiom PUNTUS, 98.Igor LAMBARSCHI 

Rezerve: 31.Victor BUGA, 6.Daniil ZAPOROJAN, 7.Nichita IURAȘCO, 15.Sergiu NAZAR, 19.Dan PÎSLA, 20.Vitus AMOUGUI, 22.Serghei ISTRATI

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 4.Ivan VOROPAI, 5.Feodor ANDRIUHIN, 9.Andrei COBEȚ, 15.Hamed FONDIKOU, 18.Eugeniu REBENJA, 19.Denis JANU, 23.Constantin MANDRÎCENCO, 25.Igor BONDARENCO, 28.Daniel LISU, 55.Vladimir COVCENCO

Rezerve: 12.Anton COVAL, 10.Grigore COȘCODAN, 14.Alexei DIZOV, 17.Nicolai BACALOV, 22.Laurențiu CHIȚANU, 30.Sandu MATEESCU, 77.Maxim PLEȘCA, 99.Vladimir GHINAITIS
Antrenor: Iuri GROȘEV

 

Milsami Orhei și FC Florești se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-un meci al etapei a V-a a Diviziei Naționale. Partida de la complexul sportiv raional din Orhei va fi transmisă în direct de postul de televiziune Sport 1. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în ediția trecută a Diviziei Naționale și de fiecare dată s-a impus Milsami.

 

În etapa a IX-a, Milsami a învins cu 4-0, pe terenul lui FC Florești prin golurile lui Vitus Amougui, Ion Dragan, Alexandru Antoniuc și Nichita Iurașco.

 

În meciul de la Orhei din etapa a XVIII-a din nou a triumfat echipa antrenată de Serghei Dubrovin, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Alexandru Antoniuc (din penalty), Constantin Bogdan și Sergiu Nazar.

 

Pe 12 aprilie 2021, la Bender, Milsami a câștigat cu 5-2, iar Maxim Antoniuc și-a trecut în cont o “dublă”. Celelalte goluri au fost marcate de Vasile Jardan, Artiom Puntus, Alexandru Dedov, respectiv, Igor Bondarenco și Serghei Bobrov.

 

Cel mai recent duel dintre adversarele de astăzi a avut loc pe 26 mai 2021, la Orhei. Milsami a învins cu 3-2, iar golurile au fost marcate de Artiom Puntus, Vitus Amougui, Alexandru Antoniuc, respectiv, Vladimir Covcenco și Dmitri Semirov (din penalty).

 

De asemenea, aceste formații s-au duelat în Cupa Federației 2020, iar "vulturii roșii" s-au impus cu 2-0 prin golurile lui Adrian Hatman și Vasile Smîntînă.


Milsami este lidera la zi a Diviziei Naționale, cu 10 puncte și, indiferent de rezultatele meciurilor din etapa a 5-a, va rămâne în fruntea clasamentului după disputarea partidelor de sâmbătă și duminică.

 

De partea cealaltă, codașa FC Florești a pierdut în primele 4 meciuri și este în așteptarea primelor puncte din actuala stagiune. În etapa trecută, echipa de la nordul Moldovei a fost învinsă de campioana Sheriff cu 3-1, iar atacantul Andrei Cobeț a înscris primul gol al formației din Florești în actualul sezon.