• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 20:00. CSF Bălți - Petrocub

07 aug 2021 de Victor Daghi

 

CSF Bălți - Petrocub

 

7 august. Bălți, stadionul orășenesc
Arbitru: Dumitru MUNTEAN
Asistenți: Vasili ERMIȘCHIN și Veaceslav SIVACIOV

Al 4-lea oficial: Stanislav LEU

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 8.Andrei BURSUC, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 22.Artur NAZARCIUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 21.Oleg PLATNIUC, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 99.Radu SCOARȚĂ

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Petrocub: 1.Mickael MEIRA, 7.Constantin SANDU, 9.Vladimir AMBROS, 11.Sergiu PLATICA, 17.Victor BOGACIUC, 19.Mikhail PLATIKA, 21.Maxim POTÎRNICHE, 27.Artiom ROZGONIUC, 73.Ioan-Călin REVENCO, 90.Ion JARDAN, 94.Corneliu COTOGOI

Rezerve: 99.Igor MOSTOVEI, 2.Jacques Ghislain ONANA NDZOMO, 10.Alexandru BEJAN, 14.Alexandru VLAS, 18.Vadim GULCEAC, 22.Ștefan EFROS

Antrenor: Lilian POPESCU

 

CSF Bălți și Petrocub Hîncești se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, înr-un meci al etapei a V-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul orășenesc din Bălți va fi transmisă în direct de posturile de televiziune N4 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe se întâlnesc în premieră în campionatul național.

 

Petrocub a jucat cu CSF Bălți un meci amical, pe 29 ianuarie 2021. Vicecampioana Moldovei s-a impus atunci cu 2-1 în partida jucată pe stadionul Centrului de pregătire al selecționatelor naționale de la Vadul lui Vodă. Golurile au fost marcate de Ion Jardan și un jucător aflat în probe, respectiv, Igor Țîgîrlaș, din penalty.

 

CSF Bălți a câștigat surprinzător cu 4-1 în meciul din deplasare cu Dinamo-Auto din etapa trecută, și cu 7 puncte acumulate, a urcat pe locul 2 în clasament.

 

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Igor Rakhaiev i-a legitimat ieri pe mijlocașul Radu Scoarță (22 de ani, ex-Zimbru) și pe atacantul Oleg Platniuc (17 ani, junior născut la Bălți și format la ȘSSF Bălți).

 

În același timp, atacantul nigerian al clubului din Bălți, Emmanuel Chinemerem Alaribe este suspendat pentru meciul de azi, pentru cumul de cartonașe galbene.

 

De partea cealaltă, Petrocub a învins Sfîntul Gheorghe cu un neverosimil 5-0 și, cu 6 puncte, a urcat pe locul 3 în clasament.