• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Acreditări de presă pentru turneul internațional de futsal feminin

04 aug 2021 de Maria Teeşanu

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru turneul de calificare din cadrul Campionatului European la futsal feminin, ediția 2021/22.


Instituțiile media care doresc să se acrediteze pentru acest turneu sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email m.teesanu@fmf.md până pe data de 13 august, ora 13:00.

 

Important: Din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF. Accesul se va face în baza listei de acreditare și a legitimației de serviciu.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meciuri, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.