• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 4 în cifre

02 aug 2021 de Ion Buga

*În 4 meciuri au fost marcate 16 goluri (gazdele - 7, iar oaspeții - 9), în mediu – 4 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 38 de goluri (gazdele – 20, oaspeţii – 18), în mediu - 2,71 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câştigat un meci, iar oaspeții altele trei. De la începutul campionatului s-au jucat 14 meciuri. Gazdele au câştigat 4 partide, oaspeţii – 7, iar alte 3 meciuri s-au terminat nedecis.
 

*Cele mai multe goluri într-un meci au fost marcate în jocurile FC Dinamo-Auto - CSF Bălți 1-4 și FC Petrocub - FC Sfîntul Gheorghe 5-0 (ambele, etapa 4).

 

*În această etapă a fost acordat un penalty, care nu a fost transformat de Maxim Mihaliov (Dinamo-Auto). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 4 lovituri de pedeapsă, dintre care doar una a fost realizată.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 16 cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 53 de cartonaşe galbene, câte 12 jucătorilor echipelor CSF Bălți și Milsami. Cele mai puține cartonașe galbene (4) le-au primit jucătorii de la Dinamo-Auto, FC Florești și Sheriff. 

 

*În această etapă a fost arătat primul cartonaș roşu al sezonului, lui Prince Okezie Ebenezer (Zimbru). 

 

*Mikhail Platika (Petrocub) este lider în clasamentul golgheterilor, având 3 reușite. El este urmat de colegul Victor Bogaciuc, precum și de Emmanuel Alaribe, Denis Furtuna (ambii, CSF Bălți), Artem Fedorov (Dinamo-Auto), Radu Gînsari, Sergiu Istrati (ambii, Milsami), Eugeniu Sidorenco (Zimbru), cu câte 2 goluri.

 

*Cel mai bun atac (7 goluri) îl au Zimbru și Petrocub, iar Sf.Gheorghe, FC Florești și Dinamo-Auto cea mai slabă apărare (9). 

 

*Milsami este la a treia victorie consecutivă, în timp ce FC Florești la al patrulea eșec la rând. 

 

*Sf.Gheorghe și Zimbru au suferit prima înfângere în actuala stagiune, iar Sheriff a obținut primul succes al sezonului.

Foto: Xenia SILCENCO