• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

Magnific! Moldova în finala Campionatului European de fotbal pe plajă!!!

31 iul 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei scrie istorie! Echipa noastră s-a calificat în premieră în finala Campionatului European, grupa B!!! Moldova a învins Cehia cu 5-2 în semifinalele turneului care se desfășoară la Chișinău și este organizat de Federația Moldovenească de Fotbal pe Arena multifuncțională construită anul trecut de FMF.  

 

În marea finală, care se va juca duminică, 1 august, pe Arena din parcul La Izvor al capitalei, Moldova va întâlni Estonia, de la ora 18.30. Invităm toți suporterii la stadion să-i susținem pe jucătorii noștri. Intrarea este liberă.

 

Cei care nu vor avea ocazia să vină în tribunele superbei Arene de pe malul lacului din sectorul Buiucani, vă oferim posibilitatea să vizionați finala în direct, pe site-ul nostru. De altfel, site-ul FMF va transmite Live pe parcursul zile, de la ora 13.15 toate meciurile care se vor disputa la turneu pe 1 august. Vă invităm la stadion!  

 

Moldova - Cehia 5-2
Au marcat: Andrei Negara (5-1, 10-2, 9-2), Leonid Podlesnov (6-2), Grigore Cojocari (1-3) respectiv Lukas Trampota (minutul 5 - repriza 1), Filip Vyhnal (3-3)


31 iulie. Arena fotbal pe plajă. Chișinău
Arbitru: Ozcan Sultanoglu (Turcia)
Al doilea arbitru:  Ago KArtmann (Estonia)
Al treilea arbitru: Roman Borisov (Rusia)
Timekeeper: Matthieu Dor (Franța)


Moldova: 12.Ruslan Istrati, 3.Grigore Cojocari, 5.Andrei Negara, 8.Dumitru Graur, 15.Leonid Podlesnov
Rezerve: 1.Alexei Capsamun, 4.Alexandr Arefiev, 6.Valeriu Gurgurov, 7.Stanislav Pușcă, 9.Constantin Gurjui, 11.Nicolae Ignat, 13.Alexandru Eremia 
Antrenor: Ruslan Pernai

Cehia: 18.Jan Bartl, 6.Jakub Pekarek, 10.Lukas Trampota, 15.Filip Jerabek, 17.Tomas Hurab
Rezerve: 1.Lukas Karpisek, 7.Miloslav Klima, 9.Daniel Vales, 11.Andy Kortvelyesi, 14.Filip Vyhnal, 19.Dominik Andrle, 22.Marek Borovicka
Antrenor: Martin Dlouhy