• Fii alături de Echipa Țării

Noi delegări în Europa Conference League

29 iul 2021 de Vlad Dumitrașcu

UEFA ne-a comunicat delegarea unor oficiali din Republica Moldova pentru manșa retur din a doua etapă preliminară în Conference League.

 

Adrian IXARI va lucra ca delegat UEFA la meciul dintre Sumqayıt FK (Azerbaidjan) - FK Čukarički (Serbia), programat pe 29 iulie, în orașul Sumgayit.

 

Diana BULGARU (foto) va debuta în funcția de delegat UEFA. Ea va activa la meciul dintre BK Häcken (Suedia) și Aberdeen (Scoția), care se va juca pe „Bravida Arena” din Goteborg, Suedia.

 

Igor ȘAȚKII va evolua în calitate de observator de arbitri la partida Raków Częstochowa (Polonia) - FK Sūduva (Lituania), care va avea loc în orașul Bielsko-biala. 

 

Echipa de arbitri, în frunte cu Veaceslav BANARI, asistenții Andrei BODEAN, Denis BORISOV și al patrulea oficial Andrei BREGUȚA, va lucra la meciul dintre HNK Rijeka (Croația) - Gżira United FC (Malta), programat în orașul Rijeka.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.