• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

LIVE. Conferința de presă dinaintea Campionatului European de fotbal pe plajă. De la ora 11:00

27 iul 2021 de Ion Buga

LIVE

 

 

Federația Moldovenească de Fotbal organizează astăzi, de la ora 11:00, conferința de presă de prezentare a Campionatului European de fotbal pe plajă - Euro Beach Soccer League, Divizia B. 

 

Conferința de presă va avea loc în incinta Arenei de fotbal pe plajă va fi transmisă în direct de postul de televiziune RLIVE, dar și de către pagina de Facebook a FMF și site-ul nostru.  

 

Moldova va găzdui în premieră un turneu de o asemenea anvergură. Toate meciurile din cadrul competiției se vor disputa pe Arena  fotbal pe plajă din Chișinău, în perioada 28 iulie - 1 august curent.

 

La turneu și-au anunțat participarea 11 echipe naționale, care au fost împărțite în 3 grupe:

Grupa A: Moldova, Bulgaria, Slovacia
Grupa B: Grecia, Kazahstan, Lituania, Suedia
Grupa C: Cehia, România, Estonia, Norvegia

 

Vă reamintim că în conformitate cu legislația privind supravegherea de stat a sănătății publice, persoanele implicate în organizarea jocurilor la stadion, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic înainte de a accede în tribunele arenei de fotbal pe plajă.

 

Toți reprezentanții mass-media, care sunt acreditați la turneu, sunt rugați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.