• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Activitate sportivă pentru copii în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova

26 iul 2021 de Ion Buga
GALERIE

Micuții de la tabăra de vară „Ingenium” au început săptămâna cu o activitate sportivă cu genericul ,,Sport, sănătate și autoapărare pentru copii”, participând la antrenamentul deschis al Echipei Naționale de fotbal pe plajă a Moldovei la noua arenă din Chișinău. 

 

Toți copiii au urat succes tricolorilor, care se pregătesc de meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal pe plajă - Euro Beach Soccer League, competiție găzduită în premieră de țara noastră. Copiii au avut ocazia să participe activ la diferite exerciții practice pe nisipul fin pe stadionul de fotbalul pe plajă din parcul La Izvor, iar la final au facut o poză comună cu Echipa Națională de fotbal pe plajă a Moldovei.

 

De asemenea, participanții la eveniment au primit maiouri și chipiuri din partea proiectului Open Fun Football Schools Moldova, implementat în țară noastră de către Cross Culture Project Association din Danemarca și FMF încă din anul 2006, de asemenea fiind susținut de Guvernul Suediei.

 

Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de Svetlana Patraș, coordonatorul proiectului CCPA/OFFS+SSP Moldova, Victor Mardari, asistentul coordonatorului, Natalia Ceban, și Vitalie Sula, instructorii proiectului.