• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Sfîntul Gheorghe – CSF Bălți. Avancronică

25 iul 2021 de Victor Daghi

 

Sfîntul Gheorghe – CSF Bălți

 

25 iulie. Chișinău, stadionul Zimbru-2
Arbitru: Piotr STOIANOV
Asistenți: Vadim VICOL și Vitalii TERZI

Al 4-lea oficial: Andrei BREGUȚA

 

Sfîntul Gheorghe: 1.Maxim RAILEAN, 3.Mihail ȘTEFAN, 4.Artiom LITVEACOV, 10.Artiom CARASTOIAN, 11.Fredlin MOMPREMIER, 15.Maxmillian Ugochukwu IHEKUNA, 17.Petru OJOG, 19.Serghei SVINARENCO, 24.Sidy SAGNA, 88.Nicolai SOLODOVNICOV, 98.Victor STÎNĂ
Rezerve: 25.Nicolai CALANCEA, 5.Vitalie PLĂMĂDEALĂ, 7.Alexandr SUVOROV, 8.Alexandru OSIPOV, 9.Gian Luca SILVA PIRES, 13.Teodor LUNGU, 14.Doru CALESTRU, 21.Eugeniu SLIVCA, 22.Jibril IBRAHIM

Antrenor: Serghei CEBOTARI 

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 8.Andrei BURSUC, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA

Rezerve: 22.Artur NAZARCIUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 92.Maxim BUCĂTARU

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Sfîntul Gheorghe Suruceni și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în al doilea meci al etapei a III-a a Diviziei Naționale. Partida se va disputa la stadionul Zimbru-2 din Chișinău, iar intrarea va fi liberă. Meciul va fi transmis în direct de posturile de televiziune N4 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe se întâlnesc în premieră în campionatul național.

 

“Sfinții” și bălțenii s-au întâlnit, pe 13 februarie 2021, într-un meci amical. Echipa din Suruceni a câștigat atunci partida cu 1-0, iar unicul gol a fost marcat de ucraineanul Ivan Bobko.

 

Sfîntul Gheorghe l-a legitimat pe atacantului din Haiti, Fredlin Mompremier (24 de ani, Sporting KC II, SUA), care poate debuta azi în campionatul național.

 

Echipa lui Serghei Cebotari l-a transferat pe fundașul Doru Calestru (18 ani, Dacia Buiucani).

 

Clubul din Suruceni a anunțat că a reușit să ajungă la un acord cu Debreceni VSC, echipă nou-promovată în prima ligă din Ungaria, pentru transferul fundașului central Silva Dos Santos Charleston. “Un transfer-record, profitabil pentru FCSG, cu atât mai mult că fundașul brazilian reușise sa bifeze pentru echipa noastră doar două meciuri, el fiind legitimat în Divizia Națională acum o lună”, se menționează în comunicatul clubului.

 

De partea cealaltă, CSF Bălți l-a legitimat pe portarul Iulian-Sebastian Agachi (20 de ani, Farul Constanța).

 

În etapa trecută “sfinții” au fost conduși de Dinamo-Auto cu 2-0 până în minutul 88, dar au reușit să egaleze grație reușitelor lui Silva Pires (89) și Nicolai Solodovnicov (90+1), într-un meci interzis cardiacilor. Victor Stînă a fost la un pas să aducă prima victorie pentru clubul din Suruceni în campionat, dar a ratat un penalty în minutul 90+3! 

 

Datorită remizei de la Ternovca, Sfîntul Gheorghe a adunat 247 de puncte în clasamentul “all-time” al Diviziei Naționale, fiind acum la egalitate cu Dinamo Bender, cu care împarte locurile 16-17.

 

CSF Bălți a pierdut la limită meciul cu Milsami, deși a avut câteva oportunități bune de a înscrie. Formația antrenată de ucraineanul Igor Rakhaiev poate fi considerată revelația campionatului, în pofida faptului că au fost jucate doar 2 etape.