• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. FC Florești – Dinamo-Auto. Avancronică

24 iul 2021 de Victor Daghi

 

FC Florești – Dinamo-Auto

 

24 iulie. Bender, stadionul orășenesc
Arbitru: Igor BOȘCA
Asistenți: Artur MACOVEI și Natalia CEBAN

Al 4-lea oficial: Iurii COVTUN

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 4.Ivan VOROPAI, 5.Feodor ANDRIUHIN, 9.Andrei COBEȚ, 14.Alexei DIZOV, 18.Eugeniu REBENJA, 19.Denis JANU, 23.Constantin MANDRÎCENCO, 25.Igor BONDARENCO, 30.Sandu MATEESCU, 55.Vladimir COVCENCO

Rezerve: 12.Anton COVAL, 10.Grigore COȘCODAN, 15.Nicolai BACALOV, 28.Daniel LISU, 77.Maxim PLEȘCA, 99.Vladimir GHINAITIS
Antrenor: Iuri GROȘEV

 

Dinamo-Auto: 16.Maxim BARDÎȘ, 4.Andrei NOVICOV, 5.Igor CHIPERI, 6.Artiom BILINSCHII, 8.Orkhan GURBANLI, 9.Octavian BULAT, 13.Artem FEDOROV, 19.Maxim MIHALIOV, 21.Dan PUȘCAȘ, 22.Valeriu GAIU, 30.Serghei GAFINA

Rezerve: 1.Cristian APOSTOLACHI, 7.Serghei SCHIȚENCO, 10.Vadim CEMÎRTAN,17.Alexandr CUZMENCO, 18.Maxim BLAJCHIN, 20.Denis MACALICI, 26.Abdula GENAEV, 27.Marius MANOLE
Antrenor: Igor DOBROVOLSKI

 

FC Florești și Dinamo-Auto Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în primul meci al etapei a III-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul orășenesc din Bender va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport 1, N4 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două formații s-au întâlnit de patru ori în ediția trecută a Diviziei Naționale.

 

În meciul primei etape, disputat pe 3 iulie 2020 la Ternovca, „automobiliștii” s-au impus cu 3-1. În acea partidă, Dmytro Nagiiev, Maxim Mihaliov și Maksym Pyrohov au marcat câte un gol pentru gazde, iar Igor Bugaev a înscris golul de onoare al oaspeților, din penalty. 

 

În etapa a X-a, în meciul de pe 18 septembrie 2020, care a avut loc la Bender, Dinamo-Auto s-a impus și mai clar, scor 5-0. Maxim Mihaliov a reușit atunci un hat-trick, iar Vadim Paireli și Octavian Bulat au înscris câte un gol. 

 

În al treilea meci direct din sezonul trecut, jucat pe 20 noiembrie 2020, la Ternovca, din nou s-a impus echipa lui Igor Dobrovolski, cu 2-1. Artiom Litveacov a adus 3 puncte pentru „automobiliști” cu reușita sa din minutul 88. În acel joc au mai marcat Igor Chiperi, respectiv, Igor Bondarenco.

 

Cel mai recent duel direct dintre aceste formații a avut loc pe 15 aprilie 2021, la Bender. De data aceasta s-a impus FC Florești, cu 4-1. Golurile au fost marcate de Andrei Cobeț-2, Eugeniu Rebenja, Vladimir Ghinaitis, respectiv, Maxim Mihaliov, din penalty. Este cea mai categorică victorie a clubului din Florești în Divizia Națională!

 

În etapa trecută Dinamo-Auto a fost foarte aproape să câștige meciul cu Sfîntul Gheorghe. În minutul 88, echipa lui Igor Dobrovolski conducea cu 2-0 ca până la urmă să se mulțumească cu o remiză. Maxim Mihaliov a bifat meciul cu numărul 400 în Divizia Națională.

 

La Dinamo-Auto s-au transferat mijlocașul Maxim Blajchin (19 ani) și atacantul Marius Manole (19 ani, Codru Lozova).

 

De partea cealaltă, FC Florești a fost învinsă de Zimbru cu 4-0 și este lanterna roșie a campionatului.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.