• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

Fotbal pe plajă. Acreditări de presă pentru Euro Beach Soccer League

16 iul 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal pe plajă - Euro Beach Soccer League, Divizia B. Meciurile din cadrul turneului vor fi găzduite de noua arenă la fotbal pe plajă din Chișinău în perioada 28 iulie - 1 august.

 

La turneu urmează să participe 12 selecționate, care vor fi repartizate în 3 grupe:

Grupa A: Moldova, Bulgaria, Danemarca, Slovacia
Grupa B: Grecia, Kazahstan, Lituania, Suedia
Grupa C: Cehia, România, Estonia, Norvegia

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la această competiție majoră sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 23 iulie, ora 12:00.

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic înainte de a accede în tribunele arenei de fotbal pe plajă.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt rugați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.