• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal feminin. Naționala Moldovei începe pregătirile pentru preliminariile Campionatului European 2021/22

14 iul 2021 de Maria Teeşanu

În perspectiva pregătirii pentru preliminariile Campionatului European 2021/22, naționala Moldovei de futsal feminin a început sesiunile de antrenament la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu. 

 

Echipa antrenată de Denis Melnicov urmează să efectueze antrenamente săptămânale, ședințe teoretice, și discuții individuale.
 

Acestea sunt primele sesiuni de antrenament după turneul din Croația din 2019. Ne vom antrena de trei ori pe săptămână, chiar dacă avem probleme de efectiv și trebuie din nou să adunăm echipa. Nu avem atât de mult la dispoziție, dar vom depune toate eforturile ca să avem parte de o pregătire cât mai bună, 

a declarat pentru fmf.md, selecționerul Denis Melnicov.

În preliminariile Campionatului European, Naționala Moldovei la futsal feminin va juca în grupa B din care mai fac parte Olanda, Armenia, Bosnia și Herțegovina. Meciurile se vor juca în perioada 16-19 august 2021, la Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.
 

Câștigătoarea grupei va juca în turul doi preliminar contra Rusiei, Ungariei și Belarusului. Partidele mini-turneului sunt programate în perioada 19-22 octombrie, în Belarus.