• Fii alături de Echipa Țării

Trei reprezentanți FMF au fost delegați la meciurile Campionatului European

13 iun 2021 de Ion Buga

Moldova are trei reprezentanți la Campionatul European 2020. UEFA i-a delegat pe oficialii moldoveni Igor Popov, Victor Daghi și Igor Soltanici la meciurile grupei C a competiției continentale care vor fi găzduite de Arena Națională din București: Austria - Macedonia de Nord (13 iunie), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie) și Ucraina - Austria (21 iunie). Capitala României va găzdui pe 28 iunie și un meci din faza optimilor de finală.

 

Igor Popov va activa în calitate de Manager vânzări bilete la principala arenă a României. Anterior, el a mai activat la Campionatul European din 2012 (Ucraina și Polonia) și cel din 2016 (Franța). La competițiile UEFA, el lucrează în funcția de Venue Director.

 

La fel ca acum 4 ani în Franța, Victor Daghi va lucra ca Ofițer Media UEFA. El activează în această funcție din anul 2014.

 

Igor Soltanici va debuta la un turneu de asemenea anvergură. El a fost numit asistentul managerului de meci. 

 

Potrivit organizatorilor, circa 13.000 de spectatori vor asista la cele trei partide din Grupa C pe care Arena Națională. Pentru jocul din optimi, Arena Națională va putea găzdui circa 25.000 de spectatori, adică 50% din capacitatea stadionului.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

Arena Națională din București