• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Acreditări de presă pentru finala Cupei Moldovei la fotbal feminin

04 iun 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru finala Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția 2020/21.

 

FC Narta-ȘS Drăsliceni - FC Maksimum Cahul
10 iunie, stadionul Zimbru din Chișinău, ora 20:00

 

Meciul va fi transmis în direct de site-ul nostru, fmf.md

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la finala Cupei Moldovei la fotbal feminin sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email ion.buga@fmf.md până pe data de 7 iunie, ora 16:00.

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la finală își vor putea ridica acreditările marți, 8 iunie, la Casa Fotbalului din Chișinău.  

 

Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meci, sunt rugați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: Rezumatul video al partidei finale va fi accesibil pe canalul de Youtube FMF și poate fi preluat de toate instituțiile media interesate.  

 

Vă reamintim, că posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi de televizare ale meciurilor din Cupa Moldovei la fotbal feminin, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.