• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Activități de presă pentru meciul Moldova - Azerbaidjan

04 iun 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal informează reprezentanții mass-media acreditați despre evenimentele programate cu ocazia meciului amical cu Azerbaidjan (6 iunie, ora 19:00, Stadionul Zimbru din Chișinău).

 

Programul de presă include:

Sâmbătă, 5 iunie
10:30-11:00 - conferința de presă cu participarea selecționerului Roberto Bordin și a unui jucător / Stadionul Zimbru
17:00-17:15 - antrenamentul deschis al Naționalei Moldovei / CPSM din Vadul lui Vodă


18.00-18.30 - conferința de presă a echipei din Azerbaidjan (antrenorul + un jucător) / Stadionul Zimbru
18.30-18.45 - antrenamentul deschis al selecționatei Azerbaidjanului / Stadionul Zimbru

 

Important: Acccesul la evenimente se va face în baza acreditării care va fi remisă înaintea conferinței de presă de sâmbătă, 5 iunie, în baza confirmării remise pe poșta electronică. 

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru de securitate în sănătate publică (chestionar, termometrizare) înainte de intrarea pe teritoriul arenei ''Zimbru''.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt rugați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.