• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Milsami – FC Florești. Avancronică

26 mai 2021 de Victor Daghi

 

Milsami – FC Florești

 

26 mai. Orhei, Complexul Sportiv Raional
Arbitru: Andrei DIORDIEV
Asistenți: Veaceslav SIVACIOV și Igor ZABULICA

Al 4-lea oficial: Iurii COVTUN

 

Milsami: 12.Oleg MALAC, 4.Igor ARHIRII, 6.Omar GAYE, 10.Alexandru DEDOV, 15.Sergiu NAZAR, 16.Alexandru ANTONIUC, 18.Constantin BOGDAN, 19.Dan PÎSLA, 20.Vitus AMOUGUI , 84.Artiom PUNTUS, 98.Igor LAMBARSCHI 

Rezerve: 1.Emil TÎMBUR, 31.Victor BUGA, 5.Radu GÎNSARI, 8.Ion DRAGAN, 11.Ion GHIMP, 23.Vadim BOLOHAN

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 5.Feodor ANDRIUHIN, 14.Alexei DIZOV, 17.Serghei BOBROV, 19.Denis JANU, 25.Igor BONDARENCO, 27.Dmitri SEMIROV, 28.Daniel LISU, 30.Sandu MATEESCU, 55.Vladimir COVCENCO, 99.Vladimir GHINAITIS

Rezerve: 13.Vladislav LIHAREV, 4.Ivan VOROPAI, 10.Grigore COȘCODAN, 18.Eugeniu REBENJA, 77.Gheorghe SPÎNU 
Antrenor: Iuri GROȘEV

 

Milsami Orhei și FC Florești se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, într-un meci al etapei a XXXVI-a a Diviziei Naționale. Partida de la Complexul Sportiv Raional din Orhei va fi transmisă în direct de postul de televiziune Sport 2. De asemenea, jocul va fi retransmis de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

La acest meci va fi permisă intrarea spectatorilor. Numărul acestora în tribunele Complexului Sportiv Raional din Orhei va constitui 30% din capacitatea arenei, cu respectarea măsurilor de sănătate publică de prevenire a infecției COVID-19. Iar după încheierea meciului va avea loc ceremonia festivă de premiere a formației Milsami, care s-a clasat pe locul 3 în campionatul Republicii Moldova, ediția 2020/21.

 

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în Divizia Națională și de fiecare dată Milsami a învins cu un scor categoric.

 

În etapa a IX-a, Milsami s-a impus cu 4-0, pe terenul lui FC Florești prin golurile lui Vitus Amougui, Ion Dragan, Alexandru Antoniuc și Nichita Iurașco.

 

În meciul de la Orhei din etapa a XVIII-a din nou a triumfat echipa antrenată de Serghei Dubrovin, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Alexandru Antoniuc (din penalty), Constantin Bogdan și Sergiu Nazar.

 

Cel mai recent duel dintre adversarele de astăzi a avut loc pe 12 aprilie 2021, la Bender. Echipa din Orhei a câștigat cu 5-2, iar Maxim Antoniuc și-a trecut în cont o “dublă”. Celelalte goluri au fost marcate de Vasile Jardan, Artiom Puntus, Alexandru Dedov, respectiv, Igor Bondarenco și Serghei Bobrov.

 

De asemenea, aceste formații s-au duelat în Cupa Federației 2020, iar "vulturii roșii" s-au impus cu 2-0 prin golurile lui Adrian Hatman și Vasile Smîntînă.


Milsami a obținut 6 victorii și 1 remiză în ultimele 10 meciuri.

 

De partea cealaltă, FC Florești a obținut cinci victorii în ultimele 10 meciuri. Datorită succesului din ultima etapă, echipa antrenată de Iuri Groșev, cu 32 de puncte, a urcat două trepte în clasamentul all-time și a ajuns pe locul 39. Pe locurile 40-41 se situează Sinteza Căușeni și Speranța Cahul, cu câte 30 de puncte.

 

În  această zi, nu vor juca din cauza suspendărilor fundașul Vasile Jardan, mijlocașul Maxim Antoniuc (ambii, Milsami) și atacantul Andrei Cobeț de la FC Florești.

 

În același timp, antrenorul clubului din Orhei, Serghei Dubrovin, poate apela la serviciile portarului Emil Tîmbur, care a fost suspendat în ultimul meci cu Dinamo-Auto.

 

În clasament, Milsami este pe locul 3, cu 70 de puncte, în timp ce FC Florești se află pe locul 7, cu 32 de puncte acumulate.