• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Acreditări de presă pentru meciul Moldova - Azerbaidjan, din 6 iunie

24 mai 2021 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul amical Moldova – Azerbaidjan.

 

Moldova – Azerbaidjan

6 iunie, ora 19:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul Moldovei cu Azerbaidjan sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 31 mai, ora 12:00.

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările la conferința de presă a Moldovei de la stadionul Zimbru, care va avea loc sâmbătă, 5 iunie, ora 10.30.  

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a accede în tribunele arenei ''Zimbru''.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt rugați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: PRIME TV deţine dreptul exclusiv de televizare a tuturor meciurilor Naţionalei noastre, astfel încât reprezentanţilor celorlalte televiziuni le este interzisă filmarea în incinta stadionului, camerele video urmând să fie depozitate într-o cameră specială pe toată durata partidei. După terminarea meciului se permite filmarea conferinţelor de presă cu participarea celor doi antrenori.