• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Au fost anunțate cele 12 școli deschise de fotbal distractiv în cadrul proiectului OFFS

21 mai 2021 de Ion Buga

Vineri, 21 mai, a avut loc ședința de lucru a proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

 

La eveniment au fost anunțate cele 12 școli OFFS care își vor desfășura activitatea anul acesta: Camenca, Pârâta, Cazaclia, Baurci, Valea Perjei, Costuleni, Taraclia, Aneni Noi, Hârtopul Mare, Ungheni, Inești, Edineț.

 

Coordonatorii proiectului, Svetlana Patraș și Victor Mardari, împreună cu liderii școlilor, au stabilit planul de lucru al şcolilor distractive de fotbal OFFS pentru 2021. De asemenea, oficialii au făcut schimb de opinii despre diverse aspecte juridice și organizatorice în perspectiva bunei desfășurări a evenimentelor pe tot parcursul anului.

 

Obiectivul general al proiectului CCPA/OFFS este contribuirea la promovarea relațiilor inter și intracomunitare și a inițiativelor ascendente ale societății civile care contribuie la coexistența pașnică, incluziunea socială, egalitatea de gen, protecția copilului, buna guvernare, valorile democratice și drepturile omului.

 

Proiectul CCPA/OFFS este implementat în ţara noastră de către organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca şi FMF din anul 2006. Începând cu anul 2009, CCPA / OFFS este susținut de Agenția Internaționala Suedeză de Cooperare pentru Dezvoltare (SIDA), reprezentată de Ambasada Suediei la Chișinău. De-a lungul anilor, în proiectul OFFS au participat peste 85.000 de copii și 2.300 de antrenori din toate regiunile de pe ambele maluri ale Nistrului.