• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. FC Florești – Sfîntul Gheorghe. Avancronică

16 mai 2021 de Victor Daghi

 

FC Florești – Sfîntul Gheorghe


16 mai. Bender, stadionul orășenesc
Arbitru: Igor BOȘCA
Asistenți: Victor MARDARI și Mihail PERCIULEAC
Al 4-lea oficial: Gabriel TUPICICA

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 5.Feodor ANDRIUHIN, 9.Andrei COBEȚ, 19.Denis JANU, 23.Artiom ZELENIUC, 25.Igor BONDARENCO, 27.Dmitri SEMIROV, 28.Daniel LISU, 30.Sandu MATEESCU, 55.Vladimir COVCENCO, 99.Vladimir GHINAITIS

Rezerve: 13.Vladislav LIHAREV, 10.Grigore COȘCODAN, 14.Alexei DIZOV, 17.Serghei BOBROV, 77.Gheorghe SPÎNU 
Antrenor: Iuri GROȘEV

 

Sfîntul Gheorghe: 1.Maxim RAILEAN, 9.Raman VOLKAU, 11.Mihail GHECEV, 14.Aliyu Yau ADAM, 16.Ion BORȘ, 18.Mihail ȘTEFAN, 19.Serghei SVINARENCO, 21.Eugeniu SLIVCA, 22.Dan TARAS, 97.Artur CRACIUN, 99.Artiom CARASTOIAN  

Rezerve: 25.Nicolae CALANCEA, 3.Maxim FOCȘA, 4.Andrei NOVICOV, 8.Alexandru OSIPOV, 13.Teodor LUNGU, 17.Petru OJOG, 24.Sidy SAGNA, 88.Nicolai SOLODOVNICOV, 98.Victor STÎNĂ

Antrenor: Serghei CEBOTARI 

 

FC Florești și Sfîntul Gheorghe Suruceni se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în penultimul meci al etapei a XXXIII-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul orășenesc din Bender va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport 1 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de trei ori în Divizia Națională.

 

În etapa a VI-a a actualei stagiuni, Sfîntul Gheorghe a trecut de FC Florești cu 2-0, prin golurile marcate de Rienat Mochuliak și Raman Volkau.

 

Pe 20 octombrie 2020, la Bender, “sfinții” au învins-o pe FC Florești cu 4-1. Dmitri Mandrîcenco, de două ori, Eugeniu Slivca, din penalty, și Victor Stînă au marcat pentru formația din Suruceni, iar Anatoli Cheptine a punctat pentru FC Florești. Mijlocașul “sfinților” Alexandr Suvorov a ratat atunci un penalty.

 

Cel mai recent meci dintre aceste echipe s-a disputat în etapa a XXIV-a. Din nou s-au impus “sfinții”, cu 3-2, iar golurile au fost marcate de Nicolai Solodovnicov, Artiom Carastoian, Petru Ojog, respectiv, Vladimir Covcenco și Grigore Coșcodan.

 

FC Florești vine după două victorii în ultimele 2 etape (cu Dacia Buiucani și Speranța), adunând în total patru victorii în ultimele 10 meciuri.

 

De partea cealaltă, echipa antrenată de Serghei Cebotari a obținut 7 victorii în ultimele 10 meciuri și luptă cu Milsami pentru medaliile de bronz.

 

Mijlocașul “sfinților”, Vitalie Plămădeală, este suspendat pentru meciul de azi, pentru cumul de cartonașe galbene.

 

În același timp, Artur Craciun, Raman Volkau, Yau Adam (tustrei, Sfîntul Gheorghe) și Alexei Dîzov (FC Florești) au drept de joc azi, după ce au fost suspendați în etapa trecută.

 

În clasament, FC Florești este pe locul 7, cu 29 de puncte, în timp ce Sfîntul Gheorghe se află pe locul 4, cu 61 de puncte acumulate.